ForumMin psykiske helse / Psykisk helse...hjelp meg!!
 • Psykisk helse...hjelp meg!!

  Startet av Alice1  ett år siden

  Hei jeg er en jente på tretten år og jeg sliter med sosial angst,press, depresjon, ensomhet, utestengt og sykt mye drama i klassen.
  Jeg er veldig ofte alene og føler at ingen liker meg og at alle stirrer på meg og jeg klarer ikke å ha det gøy sammen med en vennegjeng fordi da får jeg panikk og bryter sammen i tårer, jeg føler at de dømmer meg.
  Når jeg våkner om morgenen er det ikke at jeg ikke vil på skolen det er bare at jeg ikke klarer.
  Og hvis jeg drar på skolen så bryter jeg sammen og ikke klarer å gjøre noe utenom å gråte og hvis jeg går min vei så stirrer alle og skjønner ingenting men når de stirrer føler jeg bare et enda større press!
  Og når jeg kommer hjem fra skolen er jeg så sliten at jeg sovner(legger meg) fordi jeg ikke klarer mer.
  Og alle jentene krangler hele tiden og drar meg inn i det og da blir det bare værre.
  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!!
  Hjelp

 • mxmtoon 5 måneder siden #1

  Prøv å finne noen du kan snakke med. Noen som hører på deg! Kanskje som bor i nabobyen eller ikke så langt unna deg så dere kan snakke i virkeligheten. Hvis ikke tror jeg du burde snakke med en forelder/foresatt. Kanskje du trenger psykolog? Vet det høres «skummelt» ut med psykolog, men ofte så hjelper de veldig! Jeg kjenner flere som he godt til psykolog og fått mye bedre psykisk helse. Hvis du absolutt ikke vil til psykolog eller få en ny venn osv, kanskje du kan snakke med helsesøster på skolen. Husk at du er helt perfekt som du er! Du er nydelig og du betyr mye for mange selv om det kanskje ikke virker sånn noen ganger. Håper du blir bedre og får et bedre selvbilde. Hilsen jente på tolv som går gjennom noe av det samme<3