ForumMin psykiske helse / Panikkanfall?
 • Panikkanfall?

  Startet av 123brukernavn  3 måneder siden

  For et halvt år siden fikk jeg det jeg tror var et panikkanfall. Siden det, har det skjedd fire ganger til. De to første gangene skjønner jeg hva som «trigga» det, fordi jeg var i en ubehagelig situasjon, men de siste gangene har det kommet helt uten forvarsel, for eksempel kom det på skolen i går.
  Det som skjer er at pulsen min plutselig øker, og hjertet du ker veldig hardt. Jeg puster fort og hyperventilerer, jeg blir fjern og rar i kroppen. Jeg blir svimmel og kvalm. Når det begynner å roe seg, begynner jeg å skjelve sånn at jeg ikke klarer å kontrollere det. Jeg begynner også å gråte. Jeg lurer på om det er panikkanfall?
  Jeg vet at det er ganske vanlig å få panikkanfall i løpet av livet, så derfor kvier jeg meg litt for å snakke med f eks helsesøster, siden jeg egt har det helt fint ellers, og vet det er mange som har det verre enn meg. Jeg føler det blir så mye mer ekte på en måte om jeg snakker med noen voksne. For inne i hodet mitt er det jo på en måte bare en «fantasi».
  Jeg går også rundt med en følelse av at noe er rart for tiden. Jeg føler liksom at jeg er nervøs hver dag, som om jeg skal ha en presentasjon eller noe. Selv om jeg sitter helt rolig i helt trygge omgivelser. Jeg tror ikke det er angst, for det er ikke noe som plager meg så mye, men allikevel lurer jeg på hvordan det føles å ha angst? Hvordan merker man det?
  Jeg er forresten en jente på 15

 • Heyhey 3 måneder siden #1

  Tydelig angstanfall. 99.9 prosent sikker assa. Det er helt normalt, men forskjellig franperosn til person hvor ofte det skjer og hvor fælt det er! Anbefaler deg å snakke med helsesøster uansett. Hjelper, dette vet jeg etter egene erfaringer.

  Love you håper jeg hjalp 🥰 kan se etter noen linker om det!

 • Heyhey 3 måneder siden #2

  Panikkannfall* sorry skrev feil HAHA

 • Heyhey 3 måneder siden #3

  Glemte å nevne at jeg får det absolutt hele tiden. Før hver eneste prøve. Ofte når jeg skal legge meg eller bare helt random.

 • Heyhey 3 måneder siden #4

  Glemte å nevne at jeg får det absolutt hele tiden. Før hver eneste prøve. Ofte når jeg skal legge meg eller bare helt random.