ForumMin psykiske helse / Panikkanfall
 • Panikkanfall

  Startet av Anonym_x  20 dager siden

  Hei jeg er 13 år.
  Jeg får panikkanfall ofte. Jeg har fått det de siste få ukene. Jeg vil ikke lenger. Idag fikk jeg det foran vennene mine og dro hjem for at de ikke skulle se at jeg fikk problemer med å puste og begynne å grine.
  De spurte meg på Snapchat om det gikk bra med meg.
  Så bestemte jeg meg for å ikke skjule det lenger. Jeg sa ifra til vennene mine. De sa at jeg burde se en lege eller noe sånt. Jeg vil få hjelp, men jeg vil ikke at foreldrene mine skal vite det. Hva skal jeg gjøre?

 • Sadlama 14 dager siden #1

  Kjære deg, så vondt å høre at du har det slik. Det brae er at du har sagt det til noen og at du innser og ønsker hjelp. Du virker som en reflektert og oppegående jente!

  Jeg vet selv hvordan det er med panikkangst ettersom jeg har det selv. det jeg vil råde deg til å gjøre er å oppsøke helsesykepleieren på skolen din for eksempel hun vil kunne hjelpe deg og evenetuelt gi deg råd for hvordan du kan takle det. Foreldrene dine trenger ikke å vite noe om det ettersom hun har taushetsplikt, og kan ikke si noe med mindre det er fare for helse og liv.

  Du kan også gå til helsestasjon for ungdom i kommunen din. De vil også hjelpe deg, uten at foreldrene dine trenger å vite noe.

  Jeg håper du for den hjelpen du trenger! Ønsker deg alt godt, jeg heier på deg!💓