ForumMin psykiske helse / Panikkanfall
 • Panikkanfall

  Startet av Dårlige_dager  9 måneder siden

  Hei, jeg er en jente på 12 som tror jeg for panikkanfall... jeg har søkt litt rundt på nett for å finne symptomer og det høres ut som panikkanfall. Jeg får vanskeligheter for å puste, begynner å riste, blir svimmel, har vanskeligheter med å konsentrere meg. Jeg har lyst på hjelp, men vet ikke hvordan jeg skal si det til venner og familie. I tillegg har jeg ikke et så veldig bra «relationship» med familien min. Moren og faren min er skilt. Jeg snakker nesten aldri med pappa og mamma er alltid sur. Vennene mine føler jeg at jeg ikke er så close med som jeg var før. Jeg vet også at jeg er bifil, en venn av meg er også det, men hun har vært mye syk i det siste, så jeg har ikke sett henne på cirka en uke.(alle vennene mine vet at jeg er bi) Jeg har lyst til å si det men vet ikke hvordan.

  Hilsen noen som trenger hjelp

 • Jajajaja 9 måneder siden #1

  Hei, jeg sliter med panikkanfall. Å du har definitift panikkanfall. Det du må huske på er at det ikke er farlig, d r tankene som bare bryter løs

 • Dårlige_dager 9 måneder siden #2

  Tusen takk! Håper du får det bedre med panikkanfallene ☺️

 • tristjævel 9 måneder siden #3

  hvis du synes det er vanskelig å snakke med familien din kan du eventuelt snakke med helsesøster på skolen. hun kan gi deg råd eller hjelpe deg.
  foreldrene dine vil nok også forstå hvis du setter deg ned med en av de og snakker om det, du kan også sende melding eller en lapp hvis du synes det er vanskelig å snakke om det.

  jeg har selv fått angst nå og har ikke fortalt det til noen. så forstår VELDIG godt at du ikke vet helt hvordan du skal si ting. jeg har ikke et slikt forhold med familien min at vi snakker om vanskelige ting:/

  men håper ting løser seg:)

 • Dårlige_dager 9 måneder siden #4

  Takk! Håper du kan snakke om det etter hvert