ForumMin psykiske helse / Orker ikkje å leve lenger!
 • Orker ikkje å leve lenger!

  Startet av Trenger_hjelp  2 måneder siden

  Jente 12 blir 13. (7.Klasse)
  Sliter veldig mykje med mange ting! Eg klarer snart ikkje å leve meir! Eg klikker snart! Er så lei av alt, av å leve med angst, depresjon, dårlig sjølvtillit osv. Eg klarer so vidt å stå opp om morgenen og eg har så lite energi i forholdt til før! Orker ikkje fotballtrening lenger og av og til så skjenner eg at det er vanskelig å bare røyse seg opp eller bare løfte ein fot. Eg grur meg til skulen kvar dag! Pga angsten og depresjonen så er det kjempe vanskelig å fullføre ein skuledag! Og eg føler meg også utafor som oftast når eg er med vennene mine. Dei veit kva eg går igjennom, men dei glømme det så fort virka det som. Føler meg også så mykje mindre verdt enn andre! Noken tips?

 • AnonymJente17 2 måneder siden #1

  Det beste tipset jeg kan gi deg er å snakke med noen. helsesøster, familie, lege, venner osv. slik at du kan få hjelp, for du kan ikke ha det sånn. snakk med noen eller skriv et brev og gi de det, om det er lettere. jeg lover deg at ting blir bedre. :)

 • 2006Jente 2 måneder siden #2

  Hei, vi er så like. Går også i 7 klasse og sliter med angst, depresjon og dårlig selvtillit. Men for meg har det blitt bedre enn det var for litt siden. Men har det fortsatt veldig vondt. Men livet er dritt av og til. Og det blir bedre etterhvert! Vennene mine har hjulpet meg mye! Men de vet ikke noe om at jeg har det vondt. Men visst vennene dine utestenger deg, burde du prøve å få nye venner og begynne å henge med noen nye. Da kan det hende at vennene dine ser at du får deg nye venner og da vil de ha deg tilbake. Eller så kan du faktisk få deg noen nye venner! Føler med deg!💜
  Du kommer deg gjennom dette og du er ikke alene!💜💜