ForumMin psykiske helse / Livet suger
 • Livet suger

  Startet av zebra1244  6 måneder siden

  Det er 9 år siden jeg begynte å snakke med helsesøster på skolen. Ukentlig. Jeg er så lei av å føle meg jævlig. Hver gang det er noe jeg gleder meg til blir det avlyst. Jeg er så lei av å tro at livet kommer til å bli bedre, at andre forteller meg om hvor godt livet er. Jeg føler ikke jeg får puste ordentlig. Hverdagen er fylt av mas, og ferien er forberedelse på hverdagens mas. Jeg savner glede i livet. Jeg gruer meg til neste dag. Livet kommer jo ikke til å bli enklere. Vil egt bare gi opp.

 • supportjenta1 6 måneder siden #1

  Hei!
  Du er ikke den eneste som har det sånn, det er helt sikkert at flere har det samme som deg.
  Kan jeg fortelle deg en historie som handler om mitt perspektiv?
  Jeg har hatt det veldig tøft til tider og følt meg veldig ensom. Dette har resultert i at jeg ikke ser mening i livet og jeg tenkte på akkurat det samme som du skriver her. Men når jeg ser de gode menneskene i livet mitt, så endrer jeg plutselig mening. Jeg legger plutselig merke til de små tingene i livet ditt, som gjør det kjempebra å leve.
  Jeg har opplevd at jeg ikke har fått tilgang til å snakke med psykolog, sosiallærer OG helsesøster. De visste ikke hvordan de skulle hjelpe meg. Så vær takknemlig for at du i hvert fall fikk snakke med helsesøster og at helsesøster hadde mulighet til å hjelpe deg. Et råd kan være å dra tilbake til helsesøster og snakke med henne om dette. Dette kan være godt for deg:)

  Lykke til:)

 • Liker å sove 4 måneder siden #2

  Noe som har hjulpet meg er å bare finne en hobby ellerno. Du kan feks begynne å spille et instrument, begynne på en sport, trene, male osv.. Bare finne noe som gir deg glede i hverdagen.