ForumMin psykiske helse / Lei av å leve
 • Lei av å leve

  Startet av ptsdhelvete  6 måneder siden

  Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne... Da jeg vokste opp var moren min alltid full og faren min var alltid voldelig. Så i de 15 årene jeg levde med deI før jeg turte å spørre noen om hjelp, måtte jeg ta vare på meg selv og lillesøstra mi helt aleine.

  Det var etter at jeg hadde blitt voldtatt og seksuelt misbrukt 2 ganger at jeg dro til eit overgrepsmottak og spurte om hjelp. Da fikk jeg også hjelp til å kontakte barnevernet, noe jeg nå angrer helt sykt på. Det er det aller dummeste jeg noensinne har gjort, for de har bokstavelig talt ødelagt livet mitt.

  Jeg ble diagnostisert med depresjon, PTSD (anfall og mareritt etter traumer), og har utviklet angst etter at barnevernet tok meg. Også selvskader jeg, og er suicidal (har prøvd å ta livet mitt 7 ganger siden i fjor), unngår å sove fordi jeg vet jeg kommer til å få et mareritt og klarer ikke stole på noen fordi jeg måttet åpne meg opp så mange ganger for så mange fremmede i barnevernet som liksom skulle hjelpe meg. Jeg får ikke se noen psykolog, og derfor klarer jeg ikke kontrollere meg selv, og derfor tvinger de meg til å bo på institusjon for adferd og ikke omsorg (adferd er btw mye strengere).

  Jeg har aldri fått den hjelpa jeg trenger, og barnevernet misbruker makta si. Jeg bor på skjerming og har blitt flyttet så mange ganger rundt omkring i landet, at jeg ikke lenger har noen venner og får ikke se noen heller. Ingen her forstår hvordan de kan hjelpe meg, noe som bare gjør ting enda værre. Jeg har prøvd å bo hos 2 forskjellige fosterfamilier, men begge nektet å ha meg etter kort tid fordi dei mente jeg ikke var mentalt stabil nok.

  Når jeg har PTSD-anfall eller mareritt, klarer jeg ikke puste eller reagere på hva som skjer rundt meg, jeg er bare fanga i noe jeg ikke kommer meg ut av. De ansatte pleier bare å låse meg inne på rommet mitt og vente til det går over, og hvis det tar mer enn 30 min kommer dei inn og holder meg fast i bakken med makt og får meg til å spise beroligende. Og det er derfor jeg har angst for dem... Jeg har virkelig ingen anelse om hva jeg kan gjøre, men nå har jeg levd sånn i eit år og jeg orker ikke mer. Selv ikke 116111 eller barneombudet har kunnet hjelpe meg når jeg har spurt hva jeg kan gjøre.. jeg ser på sjølmord som eneste utvei fra dette helvete og har prøvd 7 ganger siden november... men jeg har blitt funnet hver gang og bare blitt tvangsinnlagt i ei uke med 24/7 overvåking.. alt jeg ønsker er å få hjelp, forståelse, omsorg.. jeg skjønner liksom ikke hva jeg har gjort for å fortjene dette, men om ikke noe skjer snart kommer jeg legit til å dø
  Barnevernet provoserer fram slike reaksjoner i meg med vilje, og de burde seriøst vert straffa.. jeg håper dei får så sykt dårlig samvittighet når jeg endelig en gang klarer å ta livet mitt. det fortjener dei

 • Tutti22 22 dager siden #1

  Hei, det er veldig trist å lese det du skriver!!!
  Det er INGEN som bør oppleve sånt!!!
  Utifra det du skriver er jeg enig i at barnevernet burde få en eller annen form for straff...
  Barnevernet skal hjelpe barn med å få det bedre, ikke verre!!!
  Jeg håper du har det bedre nå enn da du skrev innlegget!!!
  Du og alle andre har rett på ett fint liv!!!
  Jeg håper virkelig at du får det bedre om det ikke har blitt det allerede!!!!
  🥺❤️