ForumMin psykiske helse / Kommer det noen gang til å ta slutt?
 • Kommer det noen gang til å ta slutt?

  Startet av Fortaptogalene  7 måneder siden

  Hei <3
  Har slitt mye med angst/depresjon siden jeg var 15 år, men det har vært verst det siste året. Det har ført til selvskading og selvmordstanker. Jeg føler jeg ikke skulle vært her eller noen plass. Jeg føler meg i veien for alle rundt meg. Jeg har noen perioder hver uke der jeg for mer som et anfall der jeg ser etter ting å skade meg selv med bare for å føle noe, men det er mer som om en annen person har tatt over kroppen min mens øynene mine er tvungen til å se på denne mørke siden skade meg.
  Jeg føler har stadig selvmordstanker og har ofte tenkt ut hvordan jeg skulle gjort det, men jeg klarer aldri utføre det for jeg tenker på familien min og hvordan dem ville hatt det om jeg plutselig bare døde. Nå for tiden er det så masse bry for dem med å kjøre meg til psykolog/lege osv... hadde det bare vært bedre for dem om jeg var borte? Hadde verden deres vært enklere?
  Jeg er fortapt og føler meg alene.
  Når skal det ta slutt? :(
  Hilsen fortapt 18 åring </3

 • BareMeg17 6 måneder siden #1

  Hei <3
  Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Siden jeg sliter med noe samme gjentakende problematikk, vet jeg hvor vanskelig det er å tro på at det går over og blir bedre. Men det gjør det. Livet forandrer seg og plutselig er du eldre, sterkere og har gode nye mennesker rundt deg som du aldri hadde møtt om ikke du hadde vært modig nok til å kjempe videre. Det jeg har lært er å ta imot all den hjelpen man kan få! Du er ikke tilbry. De ønsker selv å hjelpe deg fordi de bryr seg. Man kan prøve å heller se på det som en bra ting at man har gode mennesker rundt som vil hjelpe. Da kommer man gjerne ut på andre siden med et sterkere forhold! MASSE lykke til! Dette har jeg troen på at du klarer. <3