ForumMin psykiske helse / Jente 13
 • Jente 13

  Startet av Jente_13  8 måneder siden

  Alle vennene mine, familien min og egt alle tror jeg er en glad og smilende jente som nesten aldri er lei seg, men for å være helt erlig så føler jeg at jeg snart knekker sammen.

  Og noe jeg syntes eg veldig rart med dette er at jeg ikke har noen grunn til å være lei meg. Alle sier at jeg er den mest populære jenta på 8.trinn. Men ofte vil være hjemme alene sånn at jeg kan gråte. Er dette normalt?

  De siste 2-3 årene har jeg vert mye alene og ofte vert lei meg. Jeg stoppet å gå ut like ofte som jeg pleide og når folk ringte for å spør om jeg ville være med på ting, fant jeg bare på noe slik at jeg ikke måtte gå ut. Noen ganger tar jeg ikke tlf en gang.

  Ja som sagt føler jeg at jeg knekker snart, at jeg ikke klarer mer. Hva skal jeg gjøre?

 • Usikker... 7 måneder siden #1

  Jeg har det også sånn... :(
  Jeg vet ikke hva vi kan gjøre, men jeg tror det hjelper å snakke med en du stoler på:)

 • Jeg elsker daim❤️ 7 måneder siden #2

  Hei. Jeg synes du skal ta kontakt med helsesøster på skolen. Snakk med henne om det du synes er vanskelig. Det vil hjelpe❤️Lover deg at ting blir bedre dersom du snakker med enten en helsesøster, venn, lege eller psykolog slik at dere kan løse problemet sammen. Lykke til, masse klemmer❤️

 • The Girl 7 måneder siden #3

  Ta kontakt med noen du stoler på! Vet at det er et tips veldig mange gir og det er ikke sikkert du føler for å si det til noen enda, men hvis du føler deg klar så si det! Vi er like gamle og jeg vet at det med ungdomsskole oppå det hele av og til kan kjennes litt ekstra tungt på en måte. Det er jo ikke sikkert det er sånn med deg, men sånn er det med meg. Jeg har vel egentlig heller ikke noen veldig god grunn til at jeg ofte gråter og noen ganger føler jeg meg bortskjemt og egoistisk når jeg gråter for «ingenting» mens det er folk i verden som har det mye verre, men vet du hva? Tillat deg selv å gråte! Få alt sammen ut og kanskje samle tankene dine i en dagbok eller liknende.

  Prøv å Finn ut om det kan være noe som fører til at du har det slik. Det kan være en veldig liten ting, men hvis du forandrer på den tingen kan det hende det blir bedre.

  Til slutt vil jeg også si at jeg er utrolig sikker på at flere andre (minst én) person på trinnet ditt eller på skolen din har det nesten sånn som deg. (Med mindre du går på en veldig liten skole da) Jeg ville kanskje prøvd å finne ut om det er noen andre på trinnet som har det som deg. Det er ofte de som forstår deg best;)

  Og husk! Hvem vet... Kanskje vi til og med kjenner hverandre. (Det er en veldig liten sjanse for det da Hehe) og husk også at dersom du ikke vil snakke med noen face2face så kan du skrive en lapp/melding til dem eller be om hjelp her på nettstedet.

  Føler med deg! <3<3
  -Jente 13