ForumMin psykiske helse / jeg vil ikke mer
 • jeg vil ikke mer

  Startet av Lushify  8 måneder siden

  hei! før så var jeg en veldig glad person, som ville gjort alt for å gi folk en god latter, men sånn er det dessverre ikke. Jeg klarer alltid på en eller annen måte å gjøre alt negativt. jeg hater skolen, bare tanken gir meg panikk, og jeg har mange tanker jeg vet ikke er bra for meg. jeg spiser ikke, for jeg ser ikke poenget. jeg klarer alltid å finne no negativt med alt, selv om jeg har de mest fantastiske vennene noen sinne! jeg har også verdens beste kjæreste! jeg skjønner ikke at han orker å være med meg:/ om han gir meg no kompliment så klager jeg bare, men det er fordi jeg ikke klarer å se det han liker med meg. i tilleg føler jeg at jeg ikke kan åpne meg for han. jeg klarer ikke å slippe folk helt inn til meg, han har aldri sett meg gråte, jeg klarer alltid på en eller annen måte å snu det om til sinne, og han aner ikke no om at jeg kutter. jeg har veldig sterke selvmordstanker, og før jeg gjør no så lurer jeg på, hvorfor ikke?

 • Eyyyya 8 måneder siden #1

  Kjenner meg litt igjen i det du skriver og jeg har ikke noe bra svar på spørsmålet ditt. Jeg kutter i perioder og har av og til selvmordstanker og jeg syns det er slitsomt, jeg får vondt bare av å tenke på hvordan du har det.. Jeg tenker at hvis du prøver å sakte men sikkert vise sårene eller smerten din til andre. Ikke nødvendigvis alle på en gang men kanskje hvis du sier eller forklarer situasjonen du er i, hvordan du føler deg, til et menneske. Det er jo en start, kanskje? Jeg vet ikke. Og unnskyld hvis dette ikke hjelper noe..

 • MittProblem 7 måneder siden #2

  Orker ikke så skrive så mye siden jeg skal legge meg... men jeg har det akkurat det samme, bare at jeg ikke har kjæreste. Jeg kutter og jobber med å stoppe. Mamma og pappa vet ingenting om kuttingen, det er det bare kontaktlærer og 3 venner som vet om. Jeg skal på workshop med en coacher for å sortere følelser og tanker. Kontakt en coacher med samme kjønn, det anbefaler jeg på det sterkeste! Det hjelper! selv om alle sier det så er det sant. Jeg sliter enda og gru-gleder med til å få bedre selvfølelse og egt et bedre liv.