ForumMin psykiske helse / jeg vil ødøøøøø
 • jeg vil ødøøøøø

  Startet av Jente2oo6  ett år siden

  Jeg har slitt mye psykisk de siste tre årene. Jeg tar dårlige valg og har isolert meg veldig mye. Jeg kan bare ikke noe for det, men jeg prøver å skjerpe meg. De siste månedene har jeg drukket og røyket en del. Jeg er ofte ute med den ene venninna mi som også holder på med dette. Jeg har begynt å henge litt med de folkene ho er med. Men mamma har funnet ut at jeg har drukket tre ganger nå. Ho sier at du må sende meg til psykolog og sånt. Jeg er egt litt småfull nå eheh. Men uansett jeg vil dø. vetikke helt hva jeg skriver egt. 🙄 Men poenget mitt er at jeg sliter med altfor mye og jeg takle rdet ikke. Jeg slitte rmed alle mine personlige problem som jeg bare ikke klarer å fortelle noen. Samtidig så er det så utrolig vondt å vite at jeg er en så skuffenede datter. Det er det eneste som holder meg i live for å være ærlig. Alt jeg vil er å være i live så jeg engang kan endelig være en bra datter og for å være støttende mot mine venner. Dette har egt vært mitt livsmål det siste året men jeg klarer det bare ikke. å aldri ha fokus på meg selv. Jeg føler meg bare så tom og ensom. Jeg klarer bare virkelig ikke mer. Jeg vil ta selvmord. Det er så sykt mye jeg vil si men jeg klarer bare ikke. Jeg føler bare jeg har mistet meg slev helt. Jge føler meg helt fortapt og ensom.

 • Slushie-girl06 ett år siden #1

  Dette er så trist å høre. Jeg skjønner at du føler deg trist og alene. For en liten stund siden følte jeg meg dum, trist og bare helt elending. Noe som hjalp for meg var blandt annet å:
  -Skrive ned tanker og følelser
  -Skrive ned 3 ting du er takknemlig for vær dag (det kan være vanskelig først, men du kommer inn i det ettervært)
  -Snakke med noen. Det er vanskelig å snakke med noen man kjenner, så kanskje det hjelper å snakke med noen på nett. Som for eksempel her.

  For å få det litt bedre er det lurtå begynne i det lille. Hvis du prøver å gjøre en bra ting, (trenger ikke å være så stort), så er det ofte lettere å gjøre flere bra ting. Begynn med å skrive ned tanker, kanskje du ettervært klarer å stoppe å røyke osv.
  Jeg heier på deg!<3

 • tulolulo1 ett år siden #2

  Stakker :( kjenner meg igjen i de fleste tingene, så dumt at så mange unge opplever dette :(( Du er ikke alene! Og tusen takk for at du fortsatt lever! Your a fighter