ForumMin psykiske helse / Jeg vet ikke om jeg er deprimert?
 • Jeg vet ikke om jeg er deprimert?

  Startet av Lollipop28  2 måneder siden

  Jeg er en jente på femten år, jeg vet ikke om jeg er deprimert eller noe, men eg kutter meg selv av og til, griner veldig mye, føler meg veldig stygg og føler at jeg ikke kan bade eller ha på mrg bikini, mini topper utenatt folk dømmer meg (at kroppen min er for stygg til at du kan se på den). Er det vanlig å føle seg glad og plutselig er bare alt drit? Jeg tar av og til et beltet rundt halsen min og strammer, bare for å prøve. Men jeg klarer liksom ikke å slutte å stramme, så nesten før jeg mister pusten helt, slipper jeg beltet og griner. Jeg føler at det er så mange andre så har det værre enn meg og jeg tørr ikke å få hjelp når det er så mange andre som fortjener den plassen, som jeg muligens får på BUP eller noen andre typer psykiatrisk. Jeg føler at jeg er på randen av å kollapse? Hva skal jeg gjøre?

 • BareMeg17 2 måneder siden #1

  Hei <3
  Det du forteller om er tunge tanker som du ikke skal bære på alene! Du fortjener all hjelpen du kan få! Det er lett å tenke at det finnes noen som har det værre. Men selvom det finnes noen som har det værre betyr ikke det, at ikke du har det ille nok. Om legen har søkt deg videre til behandling eller om du blir tatt inn for behandling, er det fordi de tror du kan ha nytte av det. De er fagfolk, og du fortjener å ha det bra, så stol på det. Lykke til!

 • Lollipop28 én måned siden #2

  Tusen takk. Hjalp veldig, har det også bedre nå. Slite veldig med kroppen min, men eg føle meg ikke trist hele tiden lenger

 • deprimert.jente04 29 dager siden #3

  Ingen burde dømme andre ut ifra utseende! Og du er nok en nydelig jente både på utsiden og innsiden! Jeg synes du skal være fornøyd med deg selv! Du er pen nok, smart nok og BRA nok på alle mulige måter! Håper det går bra med deg:)