ForumMin psykiske helse / Jeg gir opp
 • Jeg gir opp

  Startet av Pølsetyv  5 måneder siden

  Orker ikke detta mer. Samme greia opp att og opp att. Jeg får ikke psykisk hjelp, og jeg føler jeg blir tatt for gitt. Jeg ble mobba på barneskolen og går på ungdomsskolen nå. Drittunger fant ut hva jeg ble mobba for, og har starta med å mobbe meg igjen : ) Føler selvmord er siste utvei egt. Hva er vitsen i å leve når alt går til bunns. Har begynt å overspise no innmari og fordi det er det eneste som hjelper

 • Nohope 5 måneder siden #1

  Tenk på alle de som liker deg, tenk hvordan de kommer til å føle hvis de mister deg. Er enig at dette er ikke noe lett å ta som en barn, men tro på meg om noe få år skal du huske de og le av deg selv. Jeg skal ikke si snakk med en voksen, for dette er sikkert noe du har tenkt på men vil ikke gjør. Tenk på alt du liker i verden, vil du ikke h et familie? Tenk at du får et drømme liv i fremtiden og de mobberne går i bunn. Jeg vil bare anbefale at du setter mål for deg selv og for fremtiden din og satse på fe målene og ikke tenke på noe annet. På vgs kommer du til å finne din folk og din gjeng du hører til tro på meg. ❤️

 • Hjelp431 2 måneder siden #2

  Jeg vil også anbefale det samme. Du burde ignorere de kjøtthuene selv om det kan være vanskelig, og fokusere på din egen fremtid og jobbe hardt for det du vil ha.
  Jeg har også blitt mobbet på barneskolen ikke bare d, men jeg har også blitt slott og banket opp. Jeg mener at voksene ikke hjelper og kan gjøre ting være. Jeg kan heller ikke si at den triste følelsen vil gå vekk pga den kommer definitivt til å være dere resten av livet. Men det som er utrolig bra er at du kan veldige hvordan du vil håndtere situasjonen. Det er alltid to valg. Du ka velge og falle i det og miste deg selv eller fokusere på det som gjør deg glad og det som er best for seg.
  Hvis det blir innmari ille vil beste utvei være å flytte ut eller bytte skole.

  Det jeg vil anbefaler deg er å sto opp for deg selv og kjempe imot uansett hva. Vær sterk. Heng med venner og vær sosial, ikke trekk deg vekk fra mennesker fordi du kommer til å angre så Innmari mye. Prøv å leve ditt beste liv. Jeg skulle ønske noen kunne fortelle meg deg når jeg var mobba, for nå angrer jeg so mye at jeg blir stressa over det hele dagen. Jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake og endret alt, men verden fungere ikke sånn. Du får ikke lov til å angre, du kan bare sitte å klage.