ForumMin psykiske helse / Jeg får ikke hjelp
 • Jeg får ikke hjelp

  Startet av Pølsetyv  6 måneder siden

  Jeg føler jeg ikke får den hjelpen jeg trenger. Jeg har slitt med mobbing og selvmordstanker siden jeg var 8. BUP avviser, og legen prøver ikke å hjelpe meg. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Har gjort mitt beste i flere år nå, men det ser ut til at jeg ikke får hjelp

 • Fisken 6 måneder siden #1

  Det er egentlig veldig trist. En del folk sier jo liksom at man ikke trenger å være på det verste for å spørre om hjelp. Det kan være legen oppfatter at du ikke har det så vanskelig, så kanskje du kan prøve å legge fram problemet på en slik måte at vedkommende skjønner at det har en stor innflytelse på livet ditt.
  Mange har sagt til meg at det ikke er så ille osv., men hvis det ikke hadde vært ille hadde man ikke gått rundt og tenkt på å ta livet sitt tenker jeg da.

  Helsesøster tok meg sånn dritseriøst når hun trodde jeg ville ta selvmord, og ringte legen min og alt mulig. Sa jeg måtte dit I DAG eller i morgen liksom. Jeg sa aldri jeg ville ta selvmord, men hun bare oppfatta det sånn.

 • Pølsetyv 6 måneder siden #2

  Æsj den er skei asss.. Venninna mi vil prate med psykologen sin om meg så jeg kan få time der

 • Tutti22 6 måneder siden #3

  Jeg har detvpå en måte litt som deg som skrev innelgget, har blitt mobbet flere ganger, i høst ble jeg henvist til bup, men de avviste... men nå prøver jeg å få meg tilbake dit... jeg vet jeg trenger hjelp, og er redd for å plutselig ta livet mitt... jeg vil bare si at du ikke må gi opp, om du føler du trenger hjelp skal du få det?!?? Du kan enten prøve å bli henvist til bup, eller du kan få komunepsykolog elns... lykke til!!!

 • gxrl765 6 måneder siden #4

  Jeg har gått til BUP på grunn av at jeg har opplevd ting men ikke burde jeg var 2 år når det skjede men har fortsatt problemer jeg var pasient der i 8 år men jeg har ikke fått meg så langt og jeg ble mobbet på min gamle skole så byttet jeg men jeg blir det nå også men det går kanskje an å prøve en terapeut vet ikke om det kommer til å hjelpe da, men det går ant å prove og jeg skjønner hvordan du har det jeg har hat depresjon i 2 og et halt år.