ForumMin psykiske helse / Jeg er trist hele tiden
 • Jeg er trist hele tiden

  Startet av Usensurert  ett år siden

  Jeg er trist hele tiden av alt, min psykiske helse har bare blitt dårligere for hvert år. Føles ut som om sjelen min gråter og det ikke er noe jeg kan gjøre med det. Har hatt det sånn i snart 1 år nå og føler meg rett og slett mislykket. Hva kan jeg gjøre?

 • Sadlama 11 måneder siden #1

  Uff, kjære deg. Det er tungt og slitsomt.

  Du sier at du er trist hele tiden og at du blir dårligere for hvert år, det føles ut som sjelen din gråter og at det ikke er noe du kan gjøre samtidig som du føler deg mislykket.

  Det viktigste her er at du innser at du trenger hjelp og vil gjøre noe med problemet ditt. Dette er ett stort skritt frem.

  Har du noen du stoler på, og som du kan snakke med? Det kan være helsøster på skolen, venn, foreldre (ne) eller en lærer du stoler på. Det hjelper å snakke med noen, man kan ikke gå å bære på alt alene, det blir bare mye verre, tro meg når jeg sier det, for jeg har vært der selv:(

  Hvis du ikke kan snakke med noen kan du eventuelt skrive et brev og levere det til noen som du stoler på og kan hjelpe deg? Da slipper du å si så mye, det funka for meg og jeg fikk det så mye bedre etterhvert.

  Du må vite at du i hvertfall ikke er mislykket! Jeg vet jeg ikke kjenner deg, men ut ifra det du skrev virker du som en smart og reflektert person😊

  Ønsker deg alt godt og jeg heier på deg!