ForumMin psykiske helse / jeg er på villspor
 • jeg er på villspor

  Startet av jaktenpåetbedreliv  7 måneder siden

  Hei! jeg går første året på VGs og bor alene. trives egentlig godt med det fordi da får jeg bestemme en del selv. jeg "liker" at jeg kan selvisolere meg så mye jeg vil fordi jeg sliter med en del. jeg vet ikke om det er normalt å komme med slike ting her, men jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv.

  jeg ble i sommer diagnotisert med Bipolar lidelse. Fikk diagnosen dagen før jeg reiste avgårde for å gå skole. jeg har alltid vært ensom fordi jeg har vært "veldig spessiel". Jeg stresser alt for mye på fremtiden og jeg er veldig redd hva den kan innebære. etter 2 tøffe uker i starten av august 2021 ble jeg sent hjem av skolen. BUP hjemme sa de ikke kunne hjelpe meg med mindre jeg hadde hatt et opphold på psykeriatrisk. etter 3 uker innlagt tok de diagnosen i fra meg. nedtrapping av medisiner startet. alt gikk greit i starten men da jeg kom hjem ble alt verre. hallusinasjonene ble bare verre og verre.

  i dag er har vi funnet ut at jeg har 3 typer personlighetsforstyrrelser. Min mor sier at jeg ikke er syk og at det er mange som har det verre enn meg. jeg skjønner det. men det jeg sliter med er alvorlig i følge psykolog. Jeg tror moren Min også sliter, det gjør psykologen min også. jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. føler meg så alene!

  hvordan skal jeg få mamma til å forstå? hun sier mye stygt til meg og jeg er på et bristepunkt! jeg trenger råd