ForumMin psykiske helse / ikke noe mening
 • ikke noe mening

  Startet av Nohope  5 måneder siden

  I det siste har jeg tenkt hvorfor lever vi egt. Livet mitt går bare nedover (skole, økonomi, venner) jeg klarer ikke å konsentrere meg og får bare problemer i vei. Jeg vil ha noe nytt, jeg vil en som jeg kan stole på men får ikke det til. I det siste har jeg tenkt å selge dop kanskje er dette en vei ut? Hvis jeg bare hadde litt støtte fra noen så hadde livet mitt vært perfekt. Ikke kommenter snakk med en voksen, nei dette hjelper ikke jeg kommer bare til å få mer problemer.

 • Uxituxi 5 måneder siden #1

  Skjønner, men akkurat nå er det bare veldig tungt og kanskje vanskelig å se at livet har mening. Men det er jo mye man kan gjøre, liksom og finne en du kan stole på tar tid, og man vet aldri om de egentlig var en bra person og stole på før man vet nok om dem. Og finne folk man stoler på er ikke lett, men når du finner så er det noe av det beste. Kanskje det er noen du kan navnet på men ikke snakker med ofte? Kanskje å snakke med nye folk hjelper, prøv deg fram med forskjellige folk, gjerne fra forskjellige miljøer også.

  Så til og selge dop, tror ikke det er riktig vei. Det blir til slutt en ting du legger mye vekt på, og det er ikke stabilt og selge drugs. Hvis du vil tjene penger kan du selge ting på Finn? Eller kanskje lage ting du kan selge. Det er mye du kan tjene på, kanskje du finner en liten jobb? Spørre naboene om å gå tur med hundene, eller kanskje hjelpe til der du kan?

  Liksom jeg skjønner det er vanskelig, og jeg har troa på deg❤️

  Om det hjelper, men hvis for eksempel kjæresten slo opp eller noe annet som skjedde som påvirka hvordan du føler nå, så synes jeg du burde kutte ned alle bånd med dem. Det er bedre og ha det bra alene enn å ha mange venner men som ikke er bra. Prøv å finne prioriteringene dine, skriv dem ned og finn ut av hva som du kan gjøre noe med og hva du må bare la være og gjøre noe med