ForumMin psykiske helse / Hva skal jeg gjøre?
 • Hva skal jeg gjøre?

  Startet av Tristoglei.  6 måneder siden

  Jeg går på helse -og oppvekst på vgs fordi jeg vil jobbe med mennesker, og det er min lidenskap. Men så har jeg det veldig tøft med meg selv, og da vil det bli vanskelig å jobbe med mennesker. Jeg fant det ut nå fordi jeg har latet som om jeg hadde det bra så lenge, at nå har jeg sluttet å tro at jeg noensinne kommer til å få det bedre.
  Jeg må tenke på meg selv, men hvordan? Jeg går på skole der jeg skal arbeide med mennesker senere i livet, og må gå meg igjennom mange fag som jeg må gjøre samtidig, og jeg har mistet motivasjonen til det. Jeg vil ikke slutte på den skolen, fordi jeg liker egentlig å være der. Jeg gleder meg til å dra på den skolen hver gang jeg får muligheten.
  Men så vet jeg ikke om linja jeg går på passer for meg når jeg tenker på situasjonen jeg prøver å takle nå. Jeg skal få hjelp, men hva er egentlig hjelp? Er det for sent? Nå er det mars og vi har kommet nesten ut av halvåret. Neste år har jeg søkt på barne -og ungdomsarbeiderfag. Jeg gleder meg til det, men vil jeg noensinne klare å jobbe med mennesker når jeg har det forferdelig selv?

 • gxrl765 6 måneder siden #1

  Det er mange i verden som har det som deg å hjelpen du får av andre gjør ikke alltid jobben for deg man må høre på hva de sier og gjøre det og hvis du har det veldig vanskelig så kan det være lurt å ta en liten pause for seg selv i blant sel om det bruker opp tiden din trenger du det ofte så du burde kanskje ta litt tid for deg selv i blant.

 • Anonyymm 2 måneder siden #2

  Det er mange som har det som deg🥺
  Jeg har det ikke helt som deg men..
  Jeg vil ikke leve, men jeg vil ikke dø