ForumMin psykiske helse / Hva er det som skjer med meg?
 • Hva er det som skjer med meg?

  Startet av Tristoglei.  8 måneder siden

  Jeg har det veldig tøft og har i det siste prøvd å være sterk. Jeg har bare tenkt at jeg klarer å mestre mine oppgaver og prøver på skolen og så det aldri på et større perspektiv. Den stressende følelsen vil gå over etterhvert har jeg tenkt.
  Helt til jeg idag opplevde noe fryktelig som fikk meg til å våkne opp og innse at jeg faktisk har det veldig dårlig. Kanskje det er noe psykisk med det, jeg vet ikke.
  Jeg falt ned trappa, og prøvde å komme meg på beina igjen, slik at jeg ikke falt lenger ned. Heldigvis brakk jeg ikke noe, men hvis jeg falt lenger ned var kanskje sjansen større for at jeg faktisk brakk noe. Kanskje det bare er på grunn av trappa, men jeg har alltid greid å gå forsiktig, normalt og rolig på den trappa.
  De eneste plattformene jeg klarer å åpne meg opp til er her og en engelsk app som heter TalkLife som har 17 års aldersgrense. På disse plattformene får jeg støtten jeg trenger, som jeg aldri får i virkeligheten. Jeg har ikke klart å åpne meg opp for noen i virkeligheten, det er altså ingen som vet hvordan jeg har det.
  Ting starter å gå innover meg, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det eneste jeg vet er at livet mitt ikke er verdt å leve fordi jeg har ingen i virkeligheten som kan gi meg støtte.

 • Tutti22 8 måneder siden #1

  Jeg tror du bør snakke med noen... jeg forstår ikke helt sammenhengen mellom alt du skrev, men jeg vil bare si at du bør snakke med noen, og livet ditt er verdt å leve, i hvertfal når du får det bedre!!!