ForumMin psykiske helse / Hjelp (urgent)
 • Hjelp (urgent)

  Startet av Ami_Ami  ett år siden

  Jeg var veldig sikker på at jeg var deprimert så jeg søkte litt rundt på nettet, tok noen tester, sjekket symptomer, osv. Og nesten alt pekte på at jeg var deprimert, jeg lurer på hvordan jeg kan snakke med dette med moren min, jeg vil aller helst dra alene og snakke med noen. Samme med seksualiteten min, tror jeg er biseksuell.
  PS: er bare tretten
  I'm a mess!

 • poesisjela ett år siden #1

  Å føle seg deprimert er inviduelt og tunge perioder kan oppleves som veldig vanskelig innimellom.
  Ut i fra egne erfaringer er det dumt å selvdiagnostisere seg før man har snakket med noen profesjonelle. Jeg sier jo ikke at du ikke er deprimert men det kan være andre årsaker som gjør at du føler deg såpass nedstemt nå for tiden.
  Det at du tenker på å åpne deg for moren din skjønner jeg er vanskelig, hva skal man si liksom? Foreldre ser jo ikke alltid de "mørke sidene" av oss og forventer kanskje heller ikke at noe er galt.. Selvfølgelig er det lettere å snakke om dette med noen du ikke kjenner så godt, hvertfall i starten..
  Du kan evt ta kontakt her, eller på SOSchat eller ta en telefon dit. De hjelper deg garantert og da får du i hvertfall en liten start på denne prosessen. Du er tøff!!
  Oooog
  PS: Ur not a mess<33

 • Tusj ett år siden #2

  Husk at det er en forskjell på å være nedstemt og det å ha en depresjon. Selv om du har noen tunge perioder betyr det ikke nødvendigvis at du er deprimert. En test på internett kan heller ikke diagnostisere deg.
  Du kan fortelle moren din at du har hatt noen tyngre perioder i det siste, fortell hvordan du føler det og at du gjerne vil snakke med noen om det. Lykke til!