ForumMin psykiske helse / Hjelp, ASAP
 • Hjelp, ASAP

  Startet av LilleMegMedStoreTanker  7 måneder siden

  Hei, jeg er en jente på 13 snart 14 år. Jeg har venner, og er så og si alltid med noen i friminuttene på skolen. Noen ganger virker det som om vennene mine ikke liker meg, og jeg bli r veldig usikker, for det virker som at de heller vil være med de andre vennene sine og det blir jeg veldig lei meg for... Jeg har slitt med depresjon (jeg er ikke diagnosert) og selvmordstanker siden sommeren 2018... Jeg har lagt selvmordsplan 2 ganger, og har nesten utført de... Jeg selvskader ikke, og det er fordi jeg er alt for redd for hva andre kommer til å si, jeg har så lav selvtillit... Jeg har vært så sinnsykt nær å ta livet mitt, og her om dagen så snakket jeg og noen venner på en sånn gruppechat på snapchat, og så sa en gutt : så hvordan går det med depresjonen og livet? (han vet at jeg sliter psykisk) og jeg svarte "Rett til hel****e" og så sa han sin histore om sitt liv (det er ganske heftig, så jeg skjønner selv ikke hvordan han ikke er deprimert) og så sa hu ene jeg trodde var bestevenninna mi "du har ingen grunn til å være deprimert" og så ble jeg veldig fortvilet over hvorfor hun sa det (jeg er veldig sensitiv, så ring går veldig lett inn på meg) og fortalte min historie om hvordan livet mitt faktisk er (det er ikke fint i det hele tatt)... Så sporte han gutten om det egentlig går bra med meg, og så snakket vi en god stund, og så begynte han å prøve å legge skylden for at jeg sliter psykisk på seg selv, og da innså jo jeg at alt jeg gjør i livet faktisk er galt... Jeg vil gå til helsesøster på skolen og snakke om hvordan jeg har det, men hun er aldri på skolen, og jeg tør ikke å snakke med mamma og pappa, for de forstår faktisk ingenting... Jeg har sagt til mamma før at jeg var helt utmattet og drittlei av folk, men hun bare lo og sa "det er helt normalt på denne tiden av året". Jeg føler også at jeg egentlig ikke "kan" slite psykisk fordi søstera mi gjorde det, og da føler jeg at mamma og pappa ikke kommer til å tro på det jeg sier...
  Jeg trenger hjelp i livet Ass, og det fort, for jeg vet ikke hvor mye lenger jag klarer å holde ut... 💔

 • Darkness 7 måneder siden #1

  Hei, så kjipt du har det sånn og holder på det alene. Jeg synes det er veldig bra at du ikke har tatt livet ditt enda og at du fortsatt er her. Men det er viktig at du skaffer deg hjelp før du gjør noe drastisk. Det er fint at du har snakket litt med denne gutten for det viser jo at han bryr seg om deg, ikke sant?

  Jeg synes det er veldig fint at du ønsker å snakke med helsesøter og har prøvd å møte henne. Men du sier at hun aldri er der, er det noen lærere du stoler på? Du kan også dra til legen om du ønsker, de kan hjelpe deg og gi deg råd på nesten samme måte som helsesøster. Og også hjelpe deg vidre. Eller kanskje du kan prøve å sende helsesøster en mail og prøve å avtale tid? Er du og søsteren din nære venner? Om dere er så kan du jo prøve å snakke med henne. Siden hun selv har opplevd det samme så kan hun kjenn seg igjen, trøste deg og være til god støtte.

  Håper virkelig du får hjelp snart for du fortjener å ha det bra. Husk at du betyr mye❤️❤️

 • mxmtoon 7 måneder siden #2

  Har du noen venner du vet ikke kommer til å svikte deg?