ForumMin psykiske helse / Hei... (les...hehe)
 • Hei... (les...hehe)

  Startet av Tutti22  9 måneder siden

  Jeg er en jente på 14 år...
  da jeg gikk på barneskolen både mast jeg kaninen min og jeg ble mobbet... iløpet av 7.klasse begynte jeg å føle meg trist pga dette... så da jeg skulle velge hvor jeg skulle gå på ungdomskole, valgte jeg det for å ikke bli mobbet mer...
  da jeg startet på ungdomskolen kjente jeg nesten ingen.., men fikk venner fort og det var bra:) men det hendte også at jeg ble mobbet igjen... det pågikk en stund, og til slutt ga vennene mine beskjed til læreren... så jeg begynte å snakke litt med henne, så startet jeg å gå til helsesøster istedet... og læreren måtte sefølgelig gi beskjed til foreldrene mine... vell etter det, sluttet mobbingen litt...
  men selv om det minket, begynte jeg å føle meg tristere og til slutt en dag/natt skrev jeg en mld som jeg sendte til vennene mine (det angrer jeg på innimellom) der skrev jeg at jeg ikke ville leve...
  noen dager senere ga vennene mine beskjed til skolen, og de ringte hjem... og nå har jeg blitt henvist til BUP og skal starte der i januar... og NÅ er jeg mye trist, og orker egt ingenting... (og det er rundt juletider, så da blir det ekstra mye...og det orker jeg egt ikke...)

 • Kfkekznr 9 måneder siden #1

  Hei, det er veldig trist at du har opplevd alt dette, ingen burde noen gang gå gjennom det! Du er en utrolig sterk jente!
  Spesielt leit å høre om at du har blitt mobbet, og du må bare vite at det er IKKE DIN FEIL. Det er ikke du som er problemet! Du er mer en bra nok, og du må bare fortsette å være deg!
  Skjønner at du kanskje angrer på den meldingen du sendte til vennene dine, men det er utrolig bra at du ga beskjed til noen. Det er vanskelig å gjøre, men veldig viktig, og det beundrer jeg deg for!
  Det viser også hvor gode venner du har som faktisk bryr seg om deg og vil hjelpe deg.
  Jeg vet akkurat hvordan du føler deg nå, spesielt rundt juletider. Det kan bli litt for mye av og til. Men herfra kommer det bare til å bli bedre. Nå kommer du til å få den hjelpen du trenger. Det kommer til å være tøft også, men til slutt er det verdt det!
  Veldig stolt og glad for at kjemper. Du er sterk:)

 • Tutti22 9 måneder siden #2

  Tusen takk!!! Jeg er ikke så flink til å skrive, men... Tusen Takk!!!:)