ForumMin psykiske helse / Hater alle meg? Eller tuller de? Usikker..
 • Hater alle meg? Eller tuller de? Usikker..

  Startet av Augustlife  2 måneder siden

  Jeg hadde en kjæreste i 6 måneder, men så valgte vi å slå opp. Helt siden det så har han hatet meg. Selvom jeg ikke har gjort no galt. De andre guttene i klassen (vennene hans) går rundt å snakker om hvor irriterende jeg er. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Dette er det jeg allerede har prøvd:

  Å bli sur på dem
  Å le med dem
  Å gi dem komplimenter
  Å ignorere dem
  Å bli venner med dem

  Ingenting funker. I går etter skolen så sto vi i gangen. En av jentene skulle ha en bursdagsfest og alle i klassen ble invitert. Så kom guttene opp å spurte om jeg skulle dra dit. Jeg sa nei fordi jeg skulle til faren min og så svarte de med dette: Å fy, må ble jeg litt redd, mamma tvinger meg til å dra men heldigvis så skal ikke du være der, så da hår det fint.) jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå, fordi jeg skjønner ikke om de tuller eller ikke.. Vanligvis er jeg en ganske sterk person og har sterke meninger, men når jeg er rundt dem så føles det ut som at de kan lese tankene mine. At de vet om alt jeg er usikker om og kommenterer det.

  Jeg og vennen min skulle ned og spille basketball, men vi fikk ikke lov siden jeg var der. Vennen min prøvde å «backe» meg men de ville ikke la oss bli med. Jeg ente opp med å gå min vei siden jeg vil ikke ødelegge for henne også.

  Grunnen til at det er ekstra vanskelig for meg (tror jeg) er fordi jeg har er veldig komplisert forhold med faren min. Han liker meg ikke i det hele tatt og vil ikke snakke med meg. Han har invitert storesøsteren min til å bo hos han men ikke meg.

  Jeg skjønner rett og slett ikke hvorfor gutter/menn ikke liker meg. Har jeg gjort no galt? Det føles ut som de mentalt voldtar meg.. Vil ikke si det til voksne.