ForumMin psykiske helse / hate that bitch
 • hate that bitch

  Startet av Sosial-angst  7 måneder siden

  Jeg hater henne, hun snakker alltid om forrige gang hun knulla eller var full, prøver alltid og få oppmerksomhet løper rundt i g-streng, gjør seg til, har så lyst til å ta livet va hun egentlig hva Skal jeg gjøre

 • Anonym1970 7 måneder siden #1

  Hei.
  Det er ikke en god følelse må jeg si å hate noen.
  Jeg råder deg til å sette grenser for hva du synes er greit å høre, vis du føler hun snakker mye om dette som du har tatt opp her så råder jeg deg som sakt til å sette noen grenser og fortelle henne at du ikke synes at det er så greit at hun deler det så mye, da kan det hende at hun forstår vis du forteller det til henne på en forståelig måte hvor hun kan forstå hvorfor du ikke liker det som du forteller.
  Jeg skjønner at du kan føle på at hun prøver å få oppmerksomhet for mye, men vi alle kan i blant ha behov for oppmerksomhet på en eller annen måte.. vi er alle forskjellige, ganske forskjellige faktisk som du selv vet sikkert.
  Men ja det finnes selvfølgelig grenser for hvor mye man deler med andre 🙂 kan jeg spørre deg hvor gammel du er ? Du må ikke svare vis du ikke vil, helt anonymt her.
  Jeg blir bekymra for deg når du sier at du vil ta livet ditt.. er det på grunn av henne? Får du tanker om å ta livet ditt så råder jeg deg på det sterkeste å søke hjelp, enten om det er hos helsesykepleier på skolen eller om det er noen chat tjenester på nettsiden, eller om du snakker med familie/ lege eller en venn som du kjenner som du kan stole på, du kan ringe kirkens sos- døgnåpen.
  Mental helse- 116 123 husk å tast 1 for hjelpetelefon.
  Også kors på halsen selvfølgelig kan du ringe til :) de er gode å snakke med, men vær så snill og søk hjelp dersom du skulle få selvmordstanker.
  Ha en fin dag videre<3