ForumMin psykiske helse / Har det vanskelig
 • Har det vanskelig

  Startet av jentaa_  5 måneder siden

  Jeg trenger bare å skrive dette et sted. Jeg er en jente på 17 år som har fått god kontakt med en på 35. Det har vært mye problemer hjemme knyttet til dette, og i helgen skjedde noe som gikk veldig inn på meg. Hele denne situasjonen har involvert flere personer rundt meg, og jeg føler meg ikke noe bra i det hele tatt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre mer. På en side vil jeg bare gjøre opp for meg, men på den andre siden vil jeg fortsette å ha kontakt med han, selvom dette skaper veldig mye problemer

 • poesisjela 5 måneder siden #1

  Kjære deg.
  Først og fremst vil jeg at du skal vite at du ikke er alene om å være i en slik situasjon, for jeg har vært der selv. Jeg er 18 år og hadde en affære med en som var en del eldre. I mitt tilfelle skapte det ingen problemer innad i eget hus da jeg klarte å holde det hemmelig, men jeg kan se for meg hvor vanskelig dette er for deg.

  Som du sier så ser du litt tosidig på situasjonen din og det er veldig forståelig. Samvittigheten din sier kanskje at du bør gjøre opp for deg men følelsene dine ønsker noe annet og sånn var jeg selv.
  Det lønner seg kanskje å gi slipp på ham da det bærer med seg så mange problemer, for er det da virkelig verdt det? Du er 17 år og har hele livet foran deg.
  Selvfølgelig kan det være litt vanskelig å se i og med at du har en så god kontakt med han, men jeg lover deg, det finnes flere fisker i havet<33

  Ta en prat med han om det faller seg naturlig for deg. Luft tankene dine og få han til å forstå situasjonen din men du må love meg å gjøre det du føler er rett og prøv med det å tenk litt langsiktig. For alt varer ikke forevig..