ForumMin psykiske helse / Gleden av livet har forsvunnet
 • Gleden av livet har forsvunnet

  Startet av Hihihih  2 måneder siden

  Hei, jeg er en jente på 12 år. Jeg er egt en person som ser glede i alt. Jeg har pleid å være den som synes at alt er gøy, når alle andre synes at det er kjedelig. Jeg er på en måte den «glade» i vennegjengen. Jeg har alltid pleid å ha et veldig fint syn på livet.

  Men nå ser jeg ikke glede eller lys i noen ting. Alt er grått og ingen ting ser ut til å bli bra igjen. Hver gang jeg har hatt problemer så har jeg gått gjennom det med et smil, men nå smiler jeg ikke av noen ting. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få gleden av livet tilbake. Livet blir jo bare kjedelig når man aldri har det gøy, ler eller gleder seg til ting.

 • Ekzh00 én måned siden #1

  Depresjon er ganske vanlig blant barn som går over til en ny fase i livet. Det er lurt å spørr om hjelp tidlig, før det er for seint:) snakk med vennene dine om det.

 • Hihihih én måned siden #2

  Takk for svaret:)

 • 123brukernavn én måned siden #3

  jeg tror alle har sånne perioder av og til, ihvertfall i den alderen:) vil tro det kommer til å gå over selv om det kanskje ikke føles sånn nå. Men hvis det plager deg kan du snakke med f.eks helsesøster (eller noen over nettet pga corona)
  lykke til:)