ForumMin psykiske helse / For syk til behandling?
 • For syk til behandling?

  Startet av Rosengåva  11 måneder siden

  Hei.
  Er det noen her som vet hva som er vanlig når noen ikke klarer å ta imot hjelp fra psykisk helsevern?
  Jeg kommer meg ikke ut av huset pga. det jeg sliter med. Blir for tøft. Ser fra vinduet at postkassen renner over, men klarer ikke å hente inn brev engang.
  Går ikke på skole, har ikke jobb, sist gang jeg møtte venner var samme uke som Bowie døde.
  For litt siden ble jeg tildelt ny behandler, har hatt flere enn ti nå, og kjenner meg kastet rundt omkring. Selv om jeg hadde klart å gå ut ville jeg ikke møtt opp fordi jeg kjenner meg alt for svak til å skulle bli kjent med ENDA en ny person. Så jeg har rett og slett ignorert de siste fire innkallingene. Ikke avlyst engang.
  Så ja, hva kommer til å skje? Blir jeg bare glemt? Eller får jeg politiet på døra en dag?
  Tidligere ble jeg innlagt når jeg var for dårlig til å møte opp, men for en stund siden ble det bestemt at det ikke er noe vits i innleggelser.
  Jeg skjønner jo at jeg trenger hjelp, og jeg kunne ha bannet høyt over at jeg ikke "gidder" å benytte tilbudet jeg har, spesielt når det er for dårlig kapasitet i psykiatrien.

  Mvh. en ganske oppgitt jente.

 • trorhunerpsykiater 11 måneder siden #1

  Noen steder har man det som heter ambulant team. Det er en mellomting mellom innleggelse og poliklinisk behandling. De møter ungdommen der han/hun er. Jeg synes du skal skjekke det ut!
  Lykke til!

 • Rosengåva 9 måneder siden #2

  Ja, det var fra ambulant team (hen jeg hadde sluttet dessverre), men klarte altså ikke å benytte det meg av det. Det ble for tøft.
  Kan jo fortelle at jeg aldri hørte noe mer fra dem. Så her er jeg, like isolert.

 • likerkatter 9 måneder siden #3

  Kan du ikke prøve å få en av de gamle behandlerne som du føler du kan stole på eller å få dem hjem til deg? vet selvfølgelig ikke hva du sliter med, men f,eks d med postkassa kan du ikke prøve å gå ut å hente posten når ingen er der? du trenger jo ikke å ta hele med en gang, bare litt så du er ute i et øyeblikk, samme med søpla.