ForumMin psykiske helse / Føler meg helt alene
 • Føler meg helt alene

  Startet av Tiger1234  11 måneder siden

  Den siste tiden har jeg følt meg helt alene, er ikke på skolen, snakker ikke med folk. Føler at jeg har mistet vennene mine og mistet familien min for lenge siden. Alt er så vanskelig og klarer ikke stoppe å gråte. Vil tilbake på skolen, få tilbake kontakten med folk, men angsten min er så sterk så jeg blir så dårlig av å dra ut. Føler jeg ikke har noen som passer på meg eller er glad i meg og det er uutholdelig.. alt er bare så kjipt. Trenger en som kan holde rundt meg og fortelle meg at jeg betyr noe.

 • Venninen 11 måneder siden #1

  Hei.
  Jeg følte det helt likedan høsten 2018. Da startet jeg på vgs å følte meg dritt 24/7. Følte meg så ensom at jeg nesten ikke spiste. På en dag kunne jeg spise et eple eller drikke et halvt glass med bendit smoothie. Dette pågikk i flere måneder. Jeg fikk byttet skole å følte meg litt bedre. Så gikk det bedre å bedre. Jeg ville dra mer og mer på skole. Nå liker jeg ikke å være hjemme. Da føler jeg meg utestengt av jentene jeg er med på skolen, de lager planer uten meg og når jeg spør om vi skal finne på noe en dag sier de ja, så blir det stille. De sier ikke mer etter det å mange ganger har de møttes uten å spørre meg, selvom jeg spurte om vi skulle møtes. Jeg kjenner at jeg begynner å bli lei og sliten. Jeg er et menneske som faktisk hat følelser og betyr noe akkurat som du. Du betyr noen! Kunne ønske jeg visste hvem du var å vi gikk på samme skole så kunne vi bli venner å holde rundt deg å fortelle deg at du betyr noe! Håper du kommer deg på skolen igjen. Vet hvordan den ekle følelsen av å være alene kan kvele en person.

 • Tiger1234 11 måneder siden #2

  Tusen takk for svar. Jeg har også hatt problemer med mat i denne perioden, men greien er at jeg hadde spiseforstyrrelser i 4 år. Etter det ville jeg veldig gjerne legge på meg, siden jeg var så utrolig tynn og hatet at alle kommenterte det. Så det at jeg spiser mindre nå er ikke unormalt for folk egentlig, siden de fleste tror jeg fortsatt sliter med mat. Og det virker liksom som at ingen bryr seg om at jeg spiser mindre nå, ingen ser det liksom. Jeg har faktisk også byttet skole, det hjalp i starten men føles ikke så mye bedre nå. Jeg hadde og har vell egentlig fortsatt noen venner, men jeg har sosial angst og derfor melder jeg meg nesten alltid ut. Angsten er spesielt sterk på skolen og er ikke ute og finner på ting ofte, så har derfor mistet så mange.. Syns virkelig at angst er noe dritt, har slitt med panikk angst i 6 år og sosial angst i 2, jeg skjønner ikke hvorfor angsten hele tiden skal følge etter meg og få meg til å bare gå å vente på å falle om liksom. Angst er det jævligste jeg har vært borti! Synes det er veldig kjipt å høre at du har hatt det på samme måte, det å føle seg alene er virkelig uutholdelig og unner ingen å føle det som meg nå... Du virker som en veldig god person og jeg hadde nok blitt veldig glad i deg og vi kjente hverandre!!