ForumMin psykiske helse / et lite spørsmål
 • et lite spørsmål

  Startet av jegerfarligformegselv  ett år siden

  tror dere jeg kan bli frisk av meg selv fra depresjon og angst? jeg har hatt det i noen år, men vet ikke om det er lurt å snakke med noen og begynne på medisiner, eventuelt. jeg lurer derfor på om jeg kan bli frisk helt av meg selv?

 • Deppa02 ett år siden #1

  Jeg prøvde lenge å bli frisk av meg selv med de samme tingene, men det gikk ikke. Jeg kunne ha bedre perioder, men datt alltid tilbake til start. Nå har jeg gått til psykolog i nesten ett år, og er bedre. Jeg er ikke frisk, men jeg er på et bedre sted. Det tror jeg ikke jeg ville vært uten hjelp. Jeg anbefaler deg virkelig å snakke med noen. Du har ingenting å tape på det, og du blir ikke verre av det. Du fortjener å ha det bra, og det blir nok mye letter hvis du finner noen å snakke med.

 • pusekatt123 6 måneder siden #2

  hei du
  så bra at du nå har tørt å snakke med noen om dette at du våga å snakka om d, kjempe bra! :) Men det første du burde å gjøre er å gå til legen slik at h*n kan gi deg en diagnose på depresjon og angsten derfra kan dere snakke om mulige medikasjon for depresjon og angst. Jeg forstår at vis du ikke tørr å snakke med en lege, men du kan i første grad snakke med foreldre deler, gode venninner og lærere for eksempel. Jeg tror at alt kommer til å ordne seg til slutt.