ForumMin psykiske helse / Drittlei av alt. Planlegger selvmord
 • Drittlei av alt. Planlegger selvmord

  Startet av klm1218  10 måneder siden

  Hei, en 16 år gammel gutt her. Og livet suger så inn i helvete.

  Hver dag går jeg rundt med tanken om noen i det hele tatt elsker meg og lignende. Jeg har opplevd en del mobbing på skolen uten at det har blitt tatt tak i. Jeg føler at jeg ikke presterer bra nok i noe, eller at jeg ikke er god til noe.

  Jeg har alltid drømt om å bli kommersiell pilot, men ettersom alt har gått til helvete når det gjelder karakterer så blir ikke det oppfylt. All mobbinga fikk meg til å gå fra en toppkarakterelev til en liten taper som sitter i hjørnet av klasserommet.

  Mamma sier hele tida at jeg må gjøre henne stolt, men hvordan i helvete er det mulig når hun driver å maser sånn? I tillegg til at hun legger all vekt på søstra mi. Stefaren min? Han gir faen i hvordan jeg i det hele tatt har det. Han mener jeg ikke er god nok til en dritt. Faren min? Ser han hver andre måned mens han bor i Tyskland med ei kone og to barn. Vennene mine? De går hver sine veier og bryr seg ikke lenger. Med andre ord, har ingen lenger. Besteforeldrene mine? Mormor som var min aller beste venn døde i 2015, morfar døde i 2011, farmor styrer bare med fetterne mine, og farfar hæler ikke besøk av noen.

  Jeg har derfor planlagt å ta selvmord. Vil ikke gå i detalj på hvordan det er planlagt, men det vil bli fredelig om det skjer. Jeg har alltid sagt til meg selv at det er en feig måte, men hva faen annet kan jeg gjøre? Jeg er ikke god nok til noe eller noen. Eneste jeg er god på er PC-ting, fly, elektronikk og teknologi, men hva faen for slags person trenger en som det? Jeg duger ikke til noe, ingen er glad i meg, jeg er stygg, jeg har ingen å snakke med om mine følelser, og jeg har rett og slett ikke ork til å leve lenger.
  Livet er et forbanna clusterfuck. Ser ingen lys i tunnelen for tiden.
  Takk for nå. Vi får se om jeg lever når dette er publisert.

  -klm1218

 • Limperatice 9 måneder siden #1

  Jeg beklager. Det må være utrolig tungt å gå rundt med slike tanker, og jeg kan forstå hvordan du har kommet frem til den beslutningen du har gjort.

  Jeg er kanskje bare en jente på 16 år, men jeg vil du skal vite at om du tar livet ditt nå vet du aldri om det kunne blitt bedre. Det må føles utrolig tungt ut akkurat nå, og det har det nok ut i fra alt du skrev gjort en god stund. Men du har hele livet framfor deg.
  Jeg har ingen fasit på om det faktisk blir bedre eller ikke, men om du bare gir opp nå kommer du aldri til å få vite det heller. Kanskje morgendagen bringer noe som gjør hverdagen bare litt lettere og verdt å leve for.

  I tillegg vil jeg si at vi trenger folk som er god med PC, fly, elektronikk og teknologi! Om du trenger hjelp innen utdanning kunne du prøvd å tatt kontakt med en rådgiver gjennom skolen eller utenom, jeg er sikker på at han kan hjelpe deg på et vis. Det er alltids bruk for noen med slike kunnskaper.

  Det kunne også kanskje har vært en ide å tatt kontakt med helsesøster? Jeg vet ikke hvordan det fungerer på skolen din eller om du går på en, men om du går på en skole med helsesøster ville jeg anbefalt å ta kontakt. Bare det å snakke om følelsene sine kan hjelpe i bøttevis, og hun kan nok gjerne hjelpe deg med det du trenger.

  Håper virkelig du er her enda til å kunne se dette. Det er kanskje bare noen ord på en skjerm, men jeg gjorde mitt virkelig beste og håper sterkt at det var godt nok.
  Håper ting ordner seg for deg

  Mvh, jente 16

 • hjydb12 9 måneder siden #2

  Hei, det du skriver gjør meg så trust og lei meg. Blir sp sur på verden rund oss for at fantastiske personer som du skal måtte ha det slik. Jeg forstår og relaterer veldig til det du skriver, men hold ut. Det er folk som er glad i deg, jeg bryr meg, selv om du sikkert ikke tror det. Og tingene du nevner du er flink på, ja det er fanstasitsk kule ting, og samfunnet trenger personer som deg.
  Hilsen ei som bryr seg❤️