ForumMin psykiske helse / Deprimert? Eller bare sint?..Fml
 • Deprimert? Eller bare sint?..Fml

  Startet av Idk  5 måneder siden

  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har det ganske forferdelig. Jeg tror jeg sliter med depresjon. Jeg kan jo selvfølgelig ikke kalle meg selv deprimert for jeg er jo ikke diagnosert. Jeg vet ikke jeg... Skolen er verst. Jeg begynner å stresse å gråte for hver eneste innlevering, prøve og lekse. Jeg setter så utrolig høyt press på meg selv. Jeg blir ikke fornøyd om jeg får lavere enn 5 og selv da føler jeg at jeg kunne gjort så jævlig mye bedre. Jeg er så jævlig sint hele tiden. Jeg er sint på meg selv for å presse meg så hard, men jeg klarer ikke endre på det. Jeg vil bare skrike høyt og slå det nærmeste. Jeg vil bare slå å sparke å skade meg selv. Ikke i form av kutting da... Jeg klarer å begrense meg selv, men det gjør at sinnet kommer ut i form av tårer i stedet. Jeg vet ikke hva som er meningen med dette innlegget, jeg måtte bare få det ut. Ta kontakt i kommentarene om du kjenner deg igjen... Jeg må vite om jeg er den eneste, eller om noen andre føler på det samme.

  - Jente 10. Klasse

 • Bitsjjj 5 måneder siden #1

  jeg kjenner meg igjen, i fjor vinter ble jeg deprimert allerede som 11 åring. jeg gikk til legen og fortellde hvordan jeg hadde det og så kom jeg til PPT så ble jeg diasnosert med depresjoner så ble jeg av legen henvist til BUP og da fant dem ut at jeg var forsatt deprimert og at jeg hadde angst. så det beste er nok å gå til legen.

 • Idk 5 måneder siden #2

  Takk for svar Bitsjjj. Jeg kommer nok ikke til å gå til legen, men jeg snakker med helsesøsteren på skolen min ca 1 gang i uken. Det får være godt nok for nå.