ForumMin psykiske helse / "Deppa" siden 4/5 klasse..
 • "Deppa" siden 4/5 klasse..

  Startet av Meghei  3 måneder siden

  Jeg beggynte å bli trist eller deppa i 4/5 klasse etter at jeg fant ut at jegbeggynte å får stå litt. Ingen av vennene mine likte meg egentlig og snakket alltid bak ryggen min og jeg ble kalt irriterende og at ingen likte meg. Jeg beggynte å prøve å forandre meg, jeg viste det ikke da men det var nokk fordi jeg ikke likte meg selv. Dette gjorde egentlig ting verre. Jeg fikk kommentarer på det og og jeg hadde egeltilg ingen venner på denne tiden, det varte frem til 7 klasse. (I ca 6 klasse gjikk jeg på en nettside får å finne ud hvorfor ejg var, jeg antar trist, og fant ut at det kunne vere deprasjon, dette var førstegangs jeg hørte om dette) I 8 klasse fikk jeg nye venner og trodde ting gikk bedre, i hvertfall i ca et halvt år, da jeg beggynte å tenke på hvor dom gamle meg var og alle tankene kom tilbake, hvor dum jeg er hvor stygg jeg er, hvor irriterende jeg er og alt det der. I 9 klasse trodde jeg at jeg ver bedre jeg gren ikke hver dag jeg kom hjem, jeg smilte var glad i guess følte at jeg var fin nokk liksom, men dette tokk slutt. To måned følte jeg meg slik også en måned ville jeg bare dø. I 10 klasse gjikk alt ned igjen jeg gren enten hver dag eller var helt nummen og sånt. Etter all denne tiden har jeg lært å ha en maske på slik at jeg er bli når andre er rundt, jeg har vansker får å sleppe andre inn i livet mitt og jeg lager vitser og slikt får å mest se hvordan fålk reagerer på en måte og jeg klarer ikke å vise at jeg er svark blant fålk, jeg griner aldri (forran fålk) jeg klammer ikke av en eller annen grunn og jeg snakker aldri om følelser. Jeg tror jeg først skadet meg selv da jeg var 12 ubevis på hva jeg faktisk gjorde, jeg har egentlig grense på hver bursdag jeg kan huske og har aldri sagt dette til noen som kjenner meg. Hos fålk som kjenner meg er jeg den morsomme, chille rolige vennen som andre elsker å henge med, de mener at jeg er den de går til hvis de har hatt en dorlig dag, selv om jeg nettopp gren eller skadet meg selv men de vet ikke det.

 • Forumgutt15 3 måneder siden #1

  Bra at du kommer med det til noen selv om det er anonymt ! Det digger jeg og du får min fulle respekt. Anbefaler at du går til noe ala ungdomskontakten eller noen form for sykolog de sidr ikke noe til foreldrene ved mindre du forteller at du planlegger f.eks selvmord. Så du ef trygg hos dem.

  Og jeg skjønner hvordan du har det jeg ble også mobbet bak ryggen min. Jeg var falsk mot andre på den nye skolen min for å få et bedre liv men da ble jeg bare sliten. Jeg ble kalt Sykopat. Og feite jævel. Alt ble så ille så jeg fløg på folk hele tia og ble sendt til midten av landet på instutisjon.

  Poenget er det er ikke bedre og mate som man er den man ikke er. Og vis du har forhåpentligvis noen venner som jeg har. Så lover jeg deg de som sitt i mølja søl kan hjelpe deg enda bedre enn foreldra og sykologer.

  Du sier jo oppe her at de anakker med deg når de har problemer de som stoler såpass på deg at de kan forklare deg noe ala slikt er de du burde gå til.
  Vær ærlig

  På min gamle/nye skole ble jeg fra å være snill og hycgelig til å være en klasse 3 mega rassist og mobba andre med de såkalte "venna" mine
  Alt pga jeg ville ha en ny start.
  Og vis du noen gang begynner og erte andre.plis si unnskyld og vis at du ikke mente det ikke alle godtar unnskyldningen men det er godt nok fordi selvom du ikke skal snakke med de lenger.
  Du kjenner det på deg dag inn dag ut at noe er ikke riktig!
  -forumgutt15