• BUP

  Startet av tristunge  5 måneder siden

  Min erfaring med bup så langt, har ikke vært bra i det hele tatt og jeg mister håpet for hjelp.

  Jeg hadde en psykolog jeg møtte her og der også plutselig, gikk det fire mnd før jeg så hun igjen.
  Så sluttet hun og jeg skulle få ny psykolog, det fikk jeg selvfølgelig ikke, istedenfor fikk jeg møte med seksjonsleder der han sa at jeg ikke var syk nok til å ha psykolog og at alt var bare adhdn min (som jeg ikke blir påvirket av i det HELE tatt) og at jeg måtte starte på medisin (som jeg ikke har startet på, har fobi mot piller og sånt)

  Og så, nå denne uka har jeg hatt selvmordstrang, selvmordstanker, stoler ikke på meg selv og er redd for hva jeg kommer til å finne på. Gjett hva akutt-teamet jeg blir sendt til gjør? De ler etter jeg har snakket, OM SELVMORD, de rister på hodet og himler med øynene. Jeg og pappa prøvde å få meg innlagt ikke sant, og de bare lo og sa at det kom til å gjøre ting verre og at jeg hadde blitt kastet ut i morgen tidlig uansett også lo de igjen.

  Så forferdelig ekle mennesker som sitter der å ler av en unge som sier at hun kommer til å drepe seg selv om hun ikke får hjelp.

  Jeg følte at jeg konstant måtte bevise hvor syk jeg var, og den følelsen har jeg alltid hatt i BUP. De hjelper ikke det hele tatt, jeg selvskadet igjen i går kveld fordi ting ble bare så mye verre av de. Dette er folka som liksom skal hjelpe meg, og når både jeg OG pappa sier at innleggelse er det eneste som kommer til å hjelpe, fordi vi har prøvd absolutt alt annet, ler de. Herregud blir så sur jeg takler det ikke.

 • Jenta07 5 måneder siden #1

  Hei! En i klassen min gikk på BUP før(vet ikke om han gjør det nå lenger) så han fikk gå fra skolen noen ganger for å dra dit. Han hadde en veldig bra opplevelse der tror jeg😊 Men det de gjorde mot deg er IKKE greit! Folka der skal ta vare på deg, og det virket ikke som de gjorde...😭 Snakk med noen andre psykologer, og hvis det er vanskelig å finne noen eller fortelle noen at du kan gjøre det, er det alltid en venn, helsesøster, søsken eller foreldre å snakke med💜 Jeg håper virkelig du får det bedre! Lykke til😘
  Jenta07

 • Shadow 5 måneder siden #2

  Hei, jeg har går eller har gått til BUP (er ikke helt sikker på om jeg fortsatt gjør det). Uansett, skjønner hvordan du har det. Hver gang jeg er der får jeg følelsen av at terapeuten min ikke tar meg seriøst. En gang fortalte jeg om at jeg av og til bare blir lei meg uten grunn, og ho begynte å le av meg. Har aldri følt meg så dårlig over hvordan jeg har det før. Hvis du ikke har prøvd å snakke med helsesøster eller sånn skolerådgiver, anbefaler jeg at du gjør det. Skjønner at dette er veldig vanskelig for deg, men ønsker deg alt godt. Vet ikke om dette hjalp, men vil bare at du skal vite at det er andre folk som kan hjelpe deg og at du ikke er alene i den her saken

  14 år jente