ForumMin psykiske helse / Bare snakk! (The girl)
 • Bare snakk! (The girl)

  Startet av The Girl  ett år siden

  Heihei! Jeg tenkte at jeg kunne åpne for at dere skriver litt om dere i kommentarfeltet/ kanskje komme med noen tips til andre;)

  Litt kort om meg:
  Jeg er en jente på 13 år som sliter med blant annet selvskading, selvmordstanker, tvangstanker og er i ferd med å utvikle spiseforstyrrelse;(

  Dersom dere ønsker å vite noe mer om meg så er det bare å si ifra<3

  Klem fra meg!

 • HeybabesXx ett år siden #1

  Hei igjen the girl

 • The Girl ett år siden #2

  Heihei HeybsbesXx!
  Så koselig å «møte» deg her også! Du vet jeg setter stor pris på at vi kan ha kontakt og jeg vil gjerne vite mer om hvordan du har hatt det osv... Bare å fortelle, så lover jeg at jeg skal lese det!

  (Si ifra hvis det er noen innlegg du eller dere andre vil jeg skal lese;))

 • jukeha ett år siden #3

  hei :)
  ville bare si at du ikke er alene. jeg skulker for første gang idag, å jeg føler meg som en dritt! jeg er deprimert og jeg vil bare dø. livet har liksom ikke mening lengere. jeg tror jeg har fått spiseproblemer også...

 • DenUkjenteJente én måned siden #4

  Hei! Herre øgud, jeg er i akkruat samme båt som deg, men jeg er 12 (jeg blir 13 i sommeren da). Jeg må bare si at det med spiseforstyrrelser er bare dritt; prøv så godt du kan å ikke stoppe å spise eller kaste opp etter du har spist!! Jeg har vært der og jeg følte meg kvalm og sliten HELE TIDEN. Jeg sliter fortsatt med å spise i lunchpausene, jeg må tvinge meg selv til å spise etterpå.

  Uansett, det er veldig fint å ‘møte’ deg også!

 • Ludde123 én måned siden #5

  Jeg er en jente som er 13 år gammel og jeg har angst. Når jeg får angst begynner jeg å rykke og gråte. Familien min hjelper men veldig, men det er vondt likevel. Jeg har tenkt på selvmord, men er ikke i nærheten av å gjøre det nå.

  Hilsen Ludde❤