• Angst

  Startet av Pippin  3 måneder siden

  Jeg er ganske sikker på at jeg har angst fordi at jeg for noe jeg er ganske sikker på at er angstanfall vær dag ofte flere ganger om dagen (klarer ikke puste, føles ut som jeg kommer til å svimme av og kaste opp samtidig, klarer ikke konsentrere meg, synet blir tåkete, alle lydene blir bare støy). Jeg får det sånn vær gang jeg blir stressa og det blir jeg ofte, spesielt når det hjeler skole og lekser. Har heldig vis en avtale med læreren og foreldrene mine om at jeg ikke trenger å gjøre lekser. Akkurat nå så er jeg syk med feber å har vert det i en uke og jeg har egentlig ikke lyst til å bli frisk før juleferien. Det høres siker litt rart ut, men jeg har hatt det veldig vanskelig og stressende på skolen i det siste å har hatt mange angstanfall begrunn av det. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har fortalt foreldrene mine om at jeg for angstanfall, men de brur seg ikke å tror ikke det er noe viktig (det var faktisk en gang hvor jeg hadde låst meg inne på romme fordi jeg var sint på foreldrene mine, jeg fikk angst og jeg svimte nesten av). Siden foreldrene mine ikke bryr seg om angsten min så har jeg sluttet å fortelle dem om viss jeg har hatt det på skolen og vær gang jeg får det hjemme så hjemmer jeg meg på rommet mitt (det har jeg gjort vær gang siden jeg begynte å ha det sånn, som er så lenge jeg kan huske). Jeg har også begynt med å få angst mitt på natten.
  Jeg vet ikke hva jeg skal/kan gjøre.

 • Forumgutt15 3 måneder siden #1

  Kjære pippin
  Vis du klarer det så anbefaler jeg sånn sykolog som ikke forteller det meste til foreldre men forteller vis du bl.a planlegger selvmord.
  Jeg anbefaler deg å prøve og puste rolig prøve og slappe av.
  Vis du har e* venn eller 2 prøv å snakk med de.
  Men vær forsiktig ikke alle er snille ogsånt pass på at du finner e* venn som kanskje går igjennom det samme.
  Stolt av deg som snakker om det du burde være glad du har den evnen repspekt ass
  -forumgutt15

 • Jente.13 2 måneder siden #2

  Hei :). Jeg har selv angst og synest det du forteller høres skjent ut. Først vil jeg bare si at du burde ta deg en fri dag fra skolen en gang i blant. Om du må lyve om at du er syk så går det greit bare du ikke gjør det for ofte (en gang i måneden ca) og prøv å snakke med helsesøster på skolen. Alle skoler har en helsesøster, Finn ut når hun er der og spør om du kan gå på do. Så kan du bare banke på døren hennes å spørre om å snakke. Vist hun ikke har tid da kommer hun/han til å gi deg en time en annen gang 😌 håper det fikser seg