ForumMin psykiske helse / Angst?
 • Angst?

  Startet av Cocos123  8 måneder siden

  Jeg Er 16 år (i tilfelle det hjelper eller no?)
  I de to siste ukene har jeg hatt en følelse fra da jeg våkner til jeg sovner OL natten denn er utrolig ubehagelig. Det vrenger seg i magen og jeg har en klump i halsen som aldri forsvinner. Jeg er irritabel hele dagen og unngår hele tiden å få kontakt med folk på skolen. Jeg snakker bare med venner. Jeg holde veldig mye Følelser inne. Ingen venner forstår meg eller gidder å forstå. Jeg føler meg ganske aleine Og ensom. Men en gang jeg kommee hjem fra skolen kjennes det ut som om jeg har holdt pusten og alle følelser kommer ut på en gang. Jeg braser jt i gråt og puster skikkelig fort. Det er som om jeg får et anfall? Je hver ikke hvem jeg skal si det til eller om det bare er meg som tror det er noe. Venner jeg har sagt det til sier jeg har spist noe jeg ikke tåler.. men det e ekte sikker på at je hikke har. Det er to uker igjen på skolen og jeg vil ikke snakke med lærer eller helsesøster. Jeg vil finne ut en måte å si det til venner på men jeg får aldri det til. Jeg har drøya det nå i tre år og det blir bare værre.

 • anonymhjelp 7 måneder siden #1

  dette høres ikke godt ut. jeg har selv slitt mye med angst og som du beskriver det er det mye likt med sånn jeg har hatt det. mitt beste tips er å snakke ærlig ut om det, gjerne med en voksen eller en som har litt erfaring i livet eller en god venn. det kommer til å bli bedre om du tør å åpne deg, det verste du kan gjøre er å holde alt inni deg og tenke at det ordner seg selv. lykke til!!!

 • livfe2042 6 måneder siden #2

  Hei

  Jeg har vært i en situasjon som deg (kinda) bare at jeg har blitt mobbet og er veldig sårbar rundt folk. Når jeg kommer hjem etter skolen (har ikke skole nå da såklart) så vil jeg bare gå inn på rommet mitt og gråte, men moren min er hjemme når jeg kommer hjem fra skolen så da bil hun høre meg. Men jeg synes du vør snakke med en voksen om dette! Jeg tipper at vennene dine kan ikke hjelp! Snakk med foreldrene dine eller helsesøster/bror! Jeg skal snakke med helsesøsteren på min skole fordi jeg trenger hjelp og jeg håper du gjør det også!

  Massevis av håp