ForumEnsomhet / Telles det som mobbing?
 • Telles det som mobbing?

  Startet av Teddybear  2 år siden

  Hei! Når jeg kom tilbake på skolen etter den hadde åpna, så var alle sammen veldig glade for å se hverandre igjen og det var god stemning. Men i det siste føles det ut som om alle andre har venner unntatt meg. Ingen spør om å jobbe sammen i gruppe prosjekt, ingen spør om å henge med meg, og hvis jeg spør har de alltid andre planer. På skolen kan jeg gå opp til folk som jeg føler er mine venner, også går de 2-3 minutter etterpå. Jeg føler meg så alene. Jeg vet ikke om det er utestenging eller jeg som over reagerer.
  Jeg prøvde å spørre vennene mine om de syntes jeg var irriterende, alle svarte nei unntatt en.
  Hun sa, «Du er ikke irriterende akkurat nå nei, men du er det veldig ofte :/»
  Og så begynnte de andre og si «ja, det er faktisk sant da.»
  Den samme personen kan si at jeg ser ut som en klovn hvis jeg har på meg noe jeg selv synes er fint og det er veldig slitsomt å være med henne, men hun er den siste som jeg faktisk føler jeg kan være sammen med.
  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for ingen hører etter, selv ikke de voksne.
  Igjen så kan det hende at jeg bare over reagerer men da vil jeg i alle fall få vite hva jeg skal gjøre for å roe meg ned.

  Håper dere som leser dette får en fin kveld/dag/morgen. :)
  -Teddybear

 • Tristoglei. 2 år siden #1

  Hei, gode du!

  Jeg har opplevd mobbing, mens jeg var ensom til tider. Jeg opplevde at jeg hadde ingen å snakke med og ble ganske utestengt, som du beskriver her. Jeg kan bekrefte at dette er utestenging. Jeg har opplevd at noe skrev noe stygt anonymt til meg på sosiale medier, det har også gjort at jeg har hatt det enda tøffere og vanskeligere. Jeg vet ikke om dette er mobbing, men prøv å vær åpen til kontaktlæreren din på skolen, eller en annen voksen om det, slik at de kan hjelpe deg. Jeg snakket med kontaktlæreren min om det da jeg var mobbet, man må si det i detaljer, slik at kontaktlæreren din skjønner hva dette gjelder. Prøve å snakk med foreldrene dine om det, slik at de kan hjelpe deg med å ta saken videre. Husk at foreldrene dine er der for deg og vil bare ditt beste.
  Husk at det ikke er noe galt med deg, du har ikke gjort noe feil, ok? Jeg følte jeg gjorde noe feil, men det var jo bare klassen min som gjorde den store feilen.

 • SoggyBeef ett år siden #2

  Du skriver svært klart, og du er trygg og sterk i setningoppbyggingen din, noe som sier meg at dette kommer du til å riste av deg. Ja, den kan klassifiseres som mobbing, men stopp en halv, hvorfor skal du gidde å kaste bort energien din på disse tåpene? Jeg tror du er for smart, og disse er slu, uten din evne til å se løsninger. Se deg ut ei annen venn som og er smart, og helst ikke populær! Gutter bryr seg ikke om jenter er populære, bare kle deg i det du liker du ;)