ForumEnsomhet / Smerte...
 • Smerte...

  Startet av Anonyma  9 måneder siden

  Alt gjør vondt...jeg føler meg helt alene, forlatt...Jeg ser til tider ikke noe poeng med livet...Hvis d går en dag uten at jeg er med venner eller finner på noe så blir jeg sittende å tenke og deprisjonen tar tak i meg og drar meg til bunnen...Jeg ender opp med å høre på deprimerende musikk som fører til at alt blir verre...Alt jeg vil er at alt skal ta slutt..jeg vil ikke føle noe lengre for alt er vondt...Jeg vil bare sove til alt er bedre...Og så begynner jeg å lure på om det hadde hatt noe betydning om jeg var her eller ikke...Jeg ville ihvertfall ikke trengt å føle alt dette jævlige lengre...Og folk hadde sluppet å ha den deprimerende jenta med seg på slep lengre..

 • netflix 9 måneder siden #1

  Sånn er jeg også, jeg sitter bare inne på rommet mitt og venter. Jeg venter på at ingenting skjer. Men jeg prøver og gjøre det beste ut av det. Det håper jeg du også prøver på! Du har en betydning, du betyr noe for veldig mange du er bare ikke helt klar over det!

  Prøv og snakke med noen familie medlemmer, kanskje du kan foreslå at dere kan dra en tr innom butikken? Eller gjøre noe annet en å være hjemme? For det blir ikke bedre av og sitte hjemme og vente på noe som inne kommer. Det er av erfaring. For og bli lykkeligere prøv og legge deg tidligere og stå opp tidligere, prøv og gå ut av døren om morgenen kanskje for og ta en løpetur, eller bare for og skjenne vinden i ansiktet?

  Jeg foreslår også at du prøver og søke på en. «Happy playlist» i steder for triste sanger, lag deg en god frokost gjerne samtidig.

  Spør venner om de vil finne på noe, om de ikke kan eller ikke «gidder» drit i det, det er så mye og gjøre i denne verdenen!

  Prøv og dra litt ut på offentlige steder, kanskje en kino på kvelden med noen du er glade i?
  Og hvis du ikke liker steder med mange folk sp er det andre steder du også kan gå. Fiks deg et fotbad hjemme mens du ser på en film du liker, som gjør det glad!

  Og alt i alt, du betyr noe! Du er verdt noe! Du er mye! Du er fantastisk på din egen måte, og det må su overbevise deg selv om at du er!!