ForumEnsomhet / Skjerm i mellon vennskap
  • Skjerm i mellon vennskap

    Startet av alene07  ett år siden

    Jeg har ei venn som heter Julia. Jeg møtte hen på et teit spill som heter ROBLOX, og jeg aner ikke hva jeg skulle ha gjort uten henne. Problemet er, jeg veit ikke om hun liker meg lenger. Jeg føler at vi mister kontakten, akkurat som jeg har gjort med tidligere venner. Jeg oppfører meg som om jeg er glad hele tiden, men deg føles ut som om jeg dør. Jeg ønsker ikke å være jente, jeg har lyst til å bli gutt. Jeg bare føler meg ikke komfortabel med den jeg er. Jeg har prøvd å fortelle det til min familie, men de glemmer det bare. Jeg sa det et halvt år siden, men mamma sa ikke no mer en «ja, Ok». Det er så vanskelig å kommunisere med foreldrene mine og søstrene fordi halve familien er thai. Jeg føler meg så dum noen ganger fordi jeg ikke har lært språket, og jeg føler meg som en liten drittsekk. Jeg vil bare møte Julia, og få tilbake 1. Klasse, barnehagen, venner, mitt liv. Bare alt :(
    Jeg hadde en lærer som brydde seg veldig mye om meg, og var veldig takknemlig når en annen gutt i klassen snakket litt med meg, men i sommer så døde hun med hjerne blødning. Jeg savner henne vert minutt, og jeg skulle ønske jeg kunne si takk for alt hun hadde gjort alle de årene siden første klasse. Det er så mye rot med kontakt lærere, jeg vil bare stoppe med skole og være hjemme. Men jeg vil ikke være den lille drittsekken.

  • Snøharen 10 måneder siden #1

    Uff, det hørtes utrolig trist ut! Håper virkelig du har funnet ut av det nå. Vet ikke om jeg hjelper så mye, men du burde snakke med noen som du stoler på. Få dem til å forstå hva du føler og kanskje de kan hjelpe deg med problemene dine. Kanskje du også kan fortelle roblox-vennen din at du føler dere har mistet kobtakten litt og kanskje finne på noe? Håper det har løst seg siden det har gått lang tid til du skrev meldingen, men hvis ikke håper jeg det løser seg snart.