ForumEnsomhet / passer ikke inn!
 • passer ikke inn!

  Startet av tjukkogbrei  8 år siden

  Jeg føler at jeg ikke passer inn på skolen, og med de i klassen min. Jeg har gått i klasse med alle i åtte år nå, og det har seg slik at i starten av sjuende fikk jeg hele gjengen mot meg, alle var skikkelig ekle og stygge mot meg.Og det ble selvfølgelig verre, heldigvis etter mye diskusjoner, tårer og godt over et halvt år, roet det seg ned. De fleste slutta, og det ble som før. Men nå er det sånn at jeg har INGEN i klassen som liksom er vennen min, og jeg må liksom alltid "" presse"" meg på , for å liksom ikke gå helt alene i friminutta,ellers så hender det at jeg sitter med guttene.. og jeg vil helst være venner med jentene i klassen. De har liksom film kvelder osv, som jeg alltid ble invitert på før, men ikke nå... jeg har prøvd å overtale mamma til at jeg kan bytte skole.. til de jeg går på håndball lag til.. men hun nekter! og de fleste jeg kjenner ""gleder "" seg jo til skolen, for de får jo se alle vennene sine,og være med dem.men jeg gleder meg bare til å komme meg på treninga til de som er de virkelig vennene mine, logge på pcn til å snakke med dem eller helgene hvor jeg har mulighet til å være med dem. Skulle ønske moren min snart inså at jeg ikke likte meg med de på skolen!! :(

  hva mer kan jeg gjøre?

 • Drømmeren 8 år siden #1

  Hei :)
  Har kjent veldig på det med at alle legger seg i mot, og når man kommer til andre som man vet er ekte venner føles det så trygt. Hvis du prøver å trenge deg litt mer innpå og prøve litt til, og om det blir verre er det nok lurt å ta en nøye prat med moren din.
  Er det noen andre som kan støtte deg og hjelpe deg med å prate med henne?
  Vet det ikke var så veldig godt råd, du får forhåpentlig bedre, men da er det litt å ta tak i :)
  Lykke til, heier på deg :)

 • haoRvu 8 år siden #2

  Sann hadde jeg det for ogsa, men du trenger ikke a vaere med vennene dine fra skolen. Du kan henge med de du spiller handball med. Dra til byen, kino eller ha jentekvelder.

  Du trenger ikke dem!

 • idator2013 8 år siden #3

  sånn har jeg det også:(

 • Swimgirl07 11 måneder siden #4

  Ditto!! I kveld er ganske mange av jentene invitert på bursdag. UTENOM meg.