ForumEnsomhet / ORKER IKKE LEVE SÅNN 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
 • ORKER IKKE LEVE SÅNN 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

  Startet av Depresjon.07  ett år siden

  Hei jeg er en jente på 12 jeg har ingen venner i klassen bare to nettvenner jeg har hatt depresjon i et halvt år jeg er et følelse-løst MONSTER jeg har også blitt mobba siden jeg var 3


  PLIIIIIIIISSS SVAR


  Er det noe galt med meg.........

 • Kattvask ett år siden #1

  Det er nok ikke noe galt med deg. Jeg har selv blitt mobbet når jeg var på din alder, og da skjønte jeg ikke hvordan folk kunne gjøre sånt mot andre? hvordan kunne de være så slemme mennesker?
  Det jeg har senere lært, er at de som mobber andre mangler noe inni seg. Ofte kommer de fra urolige hjem, og/eller har dype usikkerheter inni seg som de døyver med å tråkke på andre. Kanskje de føler at du er bedre enn dem? du er flinkere? dette kan gi dårlige følelser hos dem. Det fins også mange andre grunner, desverre. Så de mobber andre. Dette gjør at de selv føler seg litt bedre, i hvert fall en liten stund.

  Dette gjør det ikke greit med mobbing, ikke på noen måte, men for meg hjalp det meg i hvert fall med å forstå hvorfor de gjorde det, og nå syns jeg bare synd på dem.
  For meg hjalp det å komme meg inn i et annet miljø på ungdomsskolen. Jeg begynte med fritidsaktiviteter, og der var det mye lettere å finne venner.

  Jeg skal ikke skrive så mange sider om dette, men bare for å understreke: Det er ikke noe galt med deg. Du er på en vanskelig periode i livet, men det blir bedre!
  Med tanke på depresjon, det første steget for å bli bedre er å innrømme at du har det tøft. Det har du gjort nå ved å spørre noen (Røde Kors i dette tilfellet). Jeg er veldig stolt av deg!
  Videre er det nok å finne ut om skolen/byen/fylket ditt har en skolespykolog eller barnepsykolog med taushetsplikt. Noen pålitelige voksne du kan prate med. Det hjelper faktisk, selv om det kanskje føles litt rart først. Når jeg gikk til psykolog, sa han at jeg skulle tenke på det som at han gir meg "mentale våpen slik at jeg kan sloss bedre mot de dårlige følelsene og tankene" :)
  Lykke til!

 • Leiavproblem ett år siden #2

  Herlig heit!!! Viss du har vore mobba sidan du var tre år, så er det nok dei same personane som fortsatt mobbar deg eller ? Du seier du har to nettvennar, det viser jo viss du allerede ikkje skjønte det at DU kan få deg vennar. Så berre sjå framover til du begynner på vidaregåande, veit det høyrast lenge ut men du vil etter som du blir eldre innsjå at du vil komme deg vidare i livet og få deg vennar !!!! Du må berre bli litt sint for at du har latt andre personar svekke deg til det stadiet at du har blitt deprimert.
  Helsing ei som også hadde det jævli som liten!!! Du må for all del ikkje tru at det er nåke galt med deg, få augene opp og sjå kem det virkelig er nåke gale med, mobbarar !

 • Black sheep 11 måneder siden #3

  Hei vennen. Det er ikke noe galt med deg. Det er vondt å høre at du blir mobbet. Det er utrolig urettferdig. At de er slemme er så og si alltid mer på grunn av dem selv enn offeret. Håper du finner en voksen du tør å si ifra til om det som er tungt nå. Hva som har skjedd før får vi ikke gjort noe med, men du kan jobbe for å ikke være bunnet til fortiden. Jeg tror på deg. Nettvenner kan være like bra som venner i nærheten, så lenge du er sikker på hvem du snakker med. Hold ut og vær forsiktig.

 • Art3mis 10 måneder siden #4

  Jeg har blitt mobba siden første klasse, jeg ser hva du mener. Møt opp med nettvennene dine, snakk med helsesøster på skolen. Ta fatt i situasjonen og snakk med nye folk. Det kommer nok til å gå bra. Bare vent. <3