ForumEnsomhet / Kjærlighet
 • Kjærlighet

  Startet av Saddie  6 måneder siden

  Det er en gutt jeg elsker, det er en long distance relationship. Vi var sammen i 3 år hele videregående og nå som jeg har spart opp penger til å besøke han slå han opp med meg uten videre jeg har prøvd alt men han vill ikke være sammen igjen, han sa at han har mista interessen. dette var for 3 måneder siden men jeg klarer fortsatt å gå vidre fra dette. jeg gråter hverdag og vill bare ha han tilbake. Vi pleide å snakke og face time hverdag men nå så er det ingen ting igjen og jeg vet at at han hater meg på grunn av at jeg alltid ber han om å bli sammen igjen, jeg vill virkelig se han igjen men jeg vet ikke om jeg skal besøke han når han har vært tidelig om at han ikke vill se meg... jeg klarer ikke å leve lenger....

 • Selv123 5 måneder siden #1

  Det er fint å elske noen! Du kan egt ikke gjøre så mye mer med det kjære deg! Hvis han har mistet interesse så tror jeg det ikke er noe vits i det. Ikke spør lenger! Da kan han bli irritert på deg. Skjønner at du vil se han igjen!
  Det tar tid, han trenger bare litt ro. TENK AT DU ER BEDRE ENN HAN TENK JEG KLARER MEG UTEN HAN! Han er ikke vært oppmerksomheten min dette klarer jeg! Har det vært noen konflikter under forholde?
  Det finnes flere fisker i havet!🐟💕

 • Saddie 4 måneder siden #2

  Hei, updatering :

  vi snakket sammen igjen og ble enige om å se bort fra det at han hadde vært utro. Jeg er litt usikker fortsatt om jeg vill være sammen jeg mener vi er enige om å møtes. Han sa at han har mye å tenke på men det at vi kan heller bli enige om å vente på hverandre til vi var stabile i våre egne liv. Selv om jeg sa ja til dette er jeg fortsatt usikker på om jeg vill være sammen med han. Det er litt på grunn av det at han var utro men også det at jeg ikke lenger trenger han og føler at han bruker meg.