ForumEnsomhet / Kjenner ikke følelsen «hjem»
 • Kjenner ikke følelsen «hjem»

  Startet av Black sheep  ett år siden

  Jeg er en jente på 16 med en lang historie av dårlig psykisk helse. Bodd i avlastningshjem som liten, samt med alenemor til jeg begynte å få kontakt med faren min. Har vært rusmisbruk og mye hat i familien, og slitt selv i skjul med blant annet hallusinasjoner, dyp depresjon, angst, mobbing og overgrep. Flyttet mye siden jeg begynte i BUP. Innom to psykiatriske sykehus og nå institusjon. Vært her snart et år. Føler meg ikke hjemme noe sted og har alltid hatt på en eller annen måte et delvis ødelagt hjem. Jeg blir ivaretatt, men føler det ikke er riktig. Miljøterapautene er mer som venner som besøker meg og jeg føler jeg må prestere for å vise at jeg har det bra(det har jeg ikke..). Jeg har søkt skole (klarer ikke tenke på det AKK nå) og skal på audition til linje, men føler støtten de vil gi blir med som vekt på mine skuldre. Jeg er bare så sliten og vet ikke hvem jeg skal prate med. Tør ikke si til dem at jeg ikke vil bli.

  Har limt dette inn fra andre plasser, så noe er kanskje usammenhengende, men jeg gir faen nå. Jeg bare så sliten, av meg selv mest.

  Takk som leste

 • Darkness ett år siden #1

  Så kjipt at du føler det sånn og ikke klarer å si ifra. Hvis du ikke føler at det funker så å du tenke litt på deg selv, og hva som vil føles rett for deg. Jeg skjønner at du synes det er vanskelig å si ifra at du ikke vil bli, du er kanskje redd for å såre de? Men hvis du ikke klarer å si ifra rett til de så kan du kanskje prøve å skrive en lapp? Eller en melding kanskje det er enklere. Eller så kan du få noen til å hjelpe deg med å si ifra. En lærer på skolen? Helsesøster? Forelder til en venn? Du kan jo prøve å snakke med helsesøter og spørre om noen råd, og få litt hjelp på veien. Gjør det som føles mest naturlig for deg, og du vil gjøre det bedre for deg selv ved å si ifra. Det skal gå bra, jeg heier på deg!

  Og du er veldig sterk som har holdt ut alt dette. Du klarer det❤️

 • Black sheep ett år siden #2

  Takk for svaret. Jeg går ikke på skole og har egt ikke venner. Men tusen takk likevel...Jeg har sagt ifra før, men jeg har ikke noe alternativ å komme med. Jeg ønsker direkte ingenting, så det blir til at de ikke ser noe på det.

 • Darkness ett år siden #3

  Hei igjen. Beklager for det med skolen. Men har du ikke noen slektninger som er snille som du vil bo til? Tante, onkel, besteforeldre?