ForumEnsomhet / Jeg vil ikke bo hjemme mere
 • Jeg vil ikke bo hjemme mere

  Startet av Hundevalp  ett år siden

  Mamma har fått seg kjæreste for første gang etter at pappa flyttet ut... det er rar så syyykt rart! Før hadde jeg masse kontakt med pappa men nå snakker vi aldri... Kjæresten til mamma har stjeler henne fra meg! Mamma snakker ALDRI med meg! Jeg gruer meg hver dag til å dra på skolen å er redd for å ikke være bra nok fordi jeg gråter meg selv i søvn her dag og er helt rød i trynet på morgenen... Off dette høres helt barnslig ut men jeg vil dø! Jeg vil ikke bo hjemme mere siden den jævelen er her HELE TIDEN! Jeg kan ikke dra til pappa siden Stemoren min liker meg ikke... Hva skal jeg gjøre??:(

 • pingvin01 ett år siden #1

  Har du snakket med din mor om dette? Hun kan selv hatt en liten tøff periode, så den nye kjæresten kan lett ha glemt seg litt bort fra sin rolle som mor. Samme gjelder også faren din og din stemor som "ikke liker deg". Alle er noen ganger redd for konfrontasjoner, men du burde bite tenna sammen og snakke med foreldrene om problemene du har med stemor og mamma sin kjæreste.
  Jeg er sikker på at de begge vil forstå, men det kan også være viktig å snakke med deres partnere for å knyte løse ender. Det gjelder å få et godt forhold med dem, i tillegg til dine foreldre, for da kan de være med på å gjøre hverdagen bedre.
  Snakk om det. Både deres rolle som forelder, og samvittighet, gjør dem pliktig til å høre på deg hvis du føler deg utstøtt.

  Mvh pingvin01