ForumEnsomhet / Jeg føler meg helt tom. Helt uten følelser
 • Jeg føler meg helt tom. Helt uten følelser

  Startet av Empty.  2 år siden

  Hei. Jeg er en jente på 14. Jeg føler ingenting. Jeg får ikkje til å smile, le på ekte. Jeg kan ikkje grine. Jeg er bare helt tom. Føler ingenting. Jeg er alldri glad lenger. Sitter på rommet å bare stirrer på veggen. Hver gang jeg prøver å sette meg ned å bare tegne, eller lage kunst. Så får jeg ingenting ned. Det er som om jeg har mistet livet. Sjelen min. Hjelp.

 • kattr05 2 år siden #1

  Hei. Så trist å høre at du kjenner på disse følesene.
  Du beskriver at du er helt uten følelser, men å føle seg tom er en kjedelig følelse å føle.
  Jeg tenker du bør snakke med noen om disse følelse du kjenner på knyttet til følelsen av tomhet. Frisk luft, musikk, nok med søvn og mat er viktig og påvirker vårt indre.
  Hvis du har opplevd noe som ikke har føltes greit, er det viktig at du snakker med noen du er trygge på.

 • SoggyBeef ett år siden #2

  Ikke hør på de som sier snakk med noen om det, de forstår ikke at vi ikke har sånne mennesker i vårt liv, vi kan prøve å fortelle så mye vi orker, emn å snakke med noen om det? Fått høre det igjennom hele livet, og det fungerer ikke. Det som dog fungerer er å treffe likesinnede, men for å klare det må man trosse frykten og komme seg over dørstokken. Det er et slit, når man ikke vet hvordan man skal bli kjent med noen utenfor. Internett blir et dragesug som ikke fungerer, men prøv å kartlegg hvem som bor i nærheten av deg. Ser du noen som ofte er ute, gå bort å se hva de driver med.