ForumEnsomhet / Jeg føler meg ekstremt ensom og verdiløs
 • Jeg føler meg ekstremt ensom og verdiløs

  Startet av Anonyyym  ett år siden


  Hei!
  Jeg er en jente på 16 år som føler akkuratt det samme som du beskriver her. Jeg er en del av en stor jentegjeng, og vi er den «squaden» som alle vil være med og som blir sett på som «populære». Ut ifra slik det ser ut, bør jeg være super glad og lykkelig, men jeg har det stikk motsatt.

  Hjemme har jeg det ikke enkelt. Pappaen min er ofte sint og sliter seg ut på jobben. Mamma er deprimert og har vert det så lenge jeg kan huske. Hun ligger mye hjemme, klarer ingenting. Jeg er den eneste som passer på henne, og er konstant redd for at hun en dag dør av helsemessige grunner eller tar selvmord.
  På skolen og deltidsjobb gjør jeg det Ok men det er utrolig slitsomt og jeg føler jeg snart knekker sammen.
  Jeg føler meg konstant alene og at ingen setter pris på meg. Jeg har ingen å snakke med egentlig, og sliter å åpne meg for mennesker fordi jeg er så redd for å bli såret eller miste de. Når jeg først knytter meg til noen, forsvinner de, noe mitt 2-årslangvarige forhold med en gutt gjorde også. Etter bruddet ble jeg deprimert men klarte å komme meg opp av sengen til slutt.

  Jeg vil ikke være i denne verdenen fordi jeg er så lei. Lei av alt, lei av press og lei av å føle meg verdiløs. Jeg føler alle rundt meg er «fake» og jeg føler det ikke går Ann å bli glad i meg.

  Selv jentene du «ser opp til», kan ha de jævligaste å slite med innerst inne. Jeg får høre at «men du er jo så populær og pen, du trenger ikke deppe». Sannheten er at jeg egentlig ikke har en eneste ekte venn, bare overfladiske. Jeg sliter med selvmordstanker, og tanker om at jeg ikke er bra nok for denne verden. Jeg kjemper selv hverdag. Jeg venter på at noen skal komme å bare gi meg en klem å si at de bryr seg, jeg prøver å være tolmodig, men kjenner at det snart ikke holder lenger.

 • Jenta05 ett år siden #1

  hei. jeg er en jente på 13 <3
  jøsses... jo mer jeg leser her, minner det meg mer og mer om meg selv... (bortsett fra at jeg ikke er populær da, lol.) endelig er jeg ikke alene lenger <3

  altså. denne gutten, han er bare en stor idiot. gutter burde lære seg å være litt mer jentlemen, ass. kjenner følelsen. jeg er bare så lei av gutter!

  jeg syns du burde snakke med noen om dette, for det er meningsløst at du skal måtte gå og slite på denne måten helt alene. <3 <3 <3

  har du prøvd å høre på musikk? det hjelper meg mye.
  og hvis du vil ha nye venner- prøv å få deg noen flere nettvenner da! :) (du har jo allerede meg! :) <3 <3 <3 )

  jeg håper du føler deg litt bedre? og du- det blir bedre. <3
  ville gjerne blitt bedre kjent med deg, for du virker som en fantastisk person! :)
  masse klemmer <3 <3 <3

 • antisosial 11 måneder siden #2

  Går du på vgs1 siden du er 16? Hvis så, har du jo nettopp startet på en ny skole med nye folk. Er det ingen du kunne prøvd å bli kjent med der? Folk er åpne til å bli kjent:) Btw, hvorfor slo dere opp? Trist å høre etter to år :(