ForumEnsomhet / Jeg føler meg alltid alene...
 • Jeg føler meg alltid alene...

  Startet av SåretJente  2 år siden

  Hei...
  I mitt liv er det nesten alltid noen som skjer, sjeldent dårlige ting, men når det først skjer noe dårlig blir jeg veldig trist/sint.
  Jeg hadde en bestevenn, men hun forlot meg. For rundt et år siden flyttet bestevennen min sin andre bestevenn hit. Å min bestevenn var hele tiden med henne. Å det gjorde meg sint å lei meg. Jeg var liksom alltid femte hjulet på vogna. De lo sammen å var så glad i hverandre, men jeg var liksom bare der med et falskt smil om munnen... Jeg lot som om at alt var helt fint, helt til at en jente i klassen min skjønte at det ikke var det. Hun spurte "Hvordan går det" å jeg hadde ikke lyst til å svare men jeg måtte jo d, fordi hun er vennen min. Så jeg svarte "det går bra". Men så kom hun andre "ex-bestevennen" min, som jeg kalte henne inni meg, å ødela alt! Vi begynte å snakke litt, men så begynte de å klenge på meg fordi jeg ikke ville snakke. Så jeg ble sur å forklarte, at jeg var lei av å ha et "falskt" bestevenn-forhold.
  Men hun ble bare enda mer sur jo mer jeg snakket, så jeg sa bare "Jeg vil ikke ha noe med deg å gjøre hvis du skal fortsette sånn hær!" da gikk hun bare.
  Men uansett, etter at hun jenta flyttet hit har jeg følt meg HELT alene....
  Å jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå.....
  Kan noen hjelpe meg....?

 • marskaufel 2 år siden #1

  jeg har hatt en lignende situasjon med min bestevenn, men ting kommer nok til å ordne seg bare du fortsetter å si i fra. det kan også hjelpe å snakke med noen du stoler på f.eks foreldrene dine, lærer. helsesøster.

  Håper ting blir bedre, og at du vet at mange går i gjennom det samme(: