ForumEnsomhet / Jeg er tom for alt
 • Jeg er tom for alt

  Startet av fotball_jenta  ett år siden

  I det siste har jeg følt meg helt tom. Tom for venner. Tom for motivasjon for skole. Tom for energi. Tom for alt. Vær kveld sitter jeg hjemme å ser vennene mine har det gøy på videoer på mystory, mens jeg bare sitter i senga mi og utsetter alt jeg ikke klarer å gjøre. Vær gang jeg avtaler noe med en «venn», blir det alltid avlyst. Jeg føler at ingen ser meg. Jeg føler at ingen bryr seg. Jeg vil bare ende alt

 • Anime fan ett år siden #1

  Det er trist å høre at du føler deg helt tom, men når noen sier at de er tomme så tror jeg hele tiden at de ikke har følelser. Ikke gi opp enda! Du betyr noe for meg, det gjør også følelsene dine. -Livet ditt har en betydning for meg!

  Selvmord er ikke vært det! Du lurer kanskje på hva meningen med livet er, men dette er meningen med livet: Du skal gi livet en mening. Jeg håper at du vil gi ditt liv en mening. Prøv å tenk positivt og prøv å ts de riktige valgene. Livet er for kort for at du skal lengte etter en falsk person til å komme tilbake. Du må droppe alle falske personer og prøve å finne noen ekte.

  Noen kommer til å tråkke deg ned, men å fortsatt ligge der er et valg. Jeg vil at du skal reise deg opp og vise dem den styrken du har igjen. Jeg vil se deg le og smile, i alle fall før jeg dør.

  Du kan snakke med meg, helsesøster/en lege eller andre folk!

  Hvordan har du det? Spiste du noe i dag? Drakk du vann i dag? Jeg er i alle fall stolt av deg for at du er her og prøver!