ForumEnsomhet / Hvem bryr seg...
 • Hvem bryr seg...

  Startet av Poem22  2 år siden

  Hvor. Hvor kan jeg finne de? Ikke de som bryr seg, men de som viser at de bryr seg. Jeg trenger ikke "du ser trøtt ut, hva gjør du, hvordan går det". Jeg trenger kjærlighet, nærhet og "er det noe jeg kan gjøre?" Du ser trøtt ut, "jeg er bare "sliten", hva gjør du, "ikkeno", hvordan går det, "fint". Jeg er så lei. Så lei av å juge, le, smile svare ja, bra, fint, takk. Hvem bryr seg? Hvem faen bryr seg om hva jeg svarer, så lenge det ikke varer og går utover tiden til de som spør. Har du det bra, "nei", hæ, hva har skjedd, går det bra, *jeg bryr meg egentlig ikke, jeg er bare nysgjerrig, trenger spenning og drama om et liv som ikke er mitt.*
  For du er heldig, om du ikke har et liv med alle disse tanker, om elendighet, uverdighet og ensomhet. Det suger. Men hvem faen bryr seg.

 • Absolutt Ingenting 2 år siden #1

  Hei, kjøre deg. :)
  Jeg bryr meg, og skal prøve å vise det også. Jeg er ikke på jakt etter spenning og drama i et liv som ikke er mitt. (Du hadde en nydelig formulering av det. :) ) Har nok av det, for å si det sånn.

  Jeg skjønner så altfor godt hva du mener, skjønner du.
  Nå vet ikke jeg hva slags folk du har rundt deg, men om dette er mennesker du er glad i, og som er glade i deg, er det kanskje lurt å prøve å gi dem en ny sjanse. ...For det er ikke alle som er så kloke som deg og skjønner at det kanskje kan ligge noe mer bak "ja", "fint", og "bra"-svarene. De fleste har mer enn nok med sitt eget liv og sine egne problemer, så når andre svarer "bra" og "fint" på spørsmålene, går de ut ifra at det virkelig ER bra og fint. Kanskje du rett og slett er FOR god til å opprettholde imaget ditt som en "det-går-fint"-person? Jeg var det.
  Det som hjalp meg var å åpne meg litt og litt. Ikke mye. Det tok meg tre år å forstå at det jeg trodde var venner som var sammen med meg for å være snille og høflige, faktisk var ekte, fantastiske venner, som ville meg vel på alle måter.

  Så: Mitt råd til deg er: Hvis dette er folk du er glad i, og som du ønsker at skal forstå deg, så gi dem en ny sjanse. Min erfaring ble i hvert fall at vennene mine var utrolig forståelsesfulle, og villige til å forstå, men at de rett og slett ikke forsto at noe var galt, fordi hver gang de begynte å finne ut av det, avfeide jeg det, og overbeviste dem om at var bra.

  Håper det går bra med deg.
  Hvis du har lyst til å snakke med meg om stort eller smått, er jeg her veldig ofte. :)
  Lykke til med alt.

  Mange klemmer fra meg til deg. <3