ForumEnsomhet / Hva skal eg gjøre?? Hjelp meg!!
 • Hva skal eg gjøre?? Hjelp meg!!

  Startet av På tiktok: Anonym.girl._.1  ett år siden

  Eg har «venner» men bare eg vet hvordan eg har det. Eg forteller alltid alle at alt er bra og at de ikkje trenger å beskymre seg. Vennene mine sier de skal være der for meg viss noe skjer, men alikevell er deg alltid alene. Før ble eg mobbet av de eg trodde var de beste vennene mine på barneskolen og eg klarer det ikkje lenger. Eg er ingen sitt førstevalg. I klassen for eksempel er det 4 gjenger. «Eg er med i alle» men egentlig ikkje i noen av dem. Eg stoler ikkje på ein av de beste vennene mine og eg tror hun baksnakker meg i tillegg. Eg har bare ein som eg vet er ekte men hun er eg nesten aldri med. Hun går igjennom nesten det samme som meg og hun er den eneste som har gjort at eg ikkje nå er død. Eg har slitt med tanken på hvor godt det ville være å dø, men har heldigvis ikkje begynt med selvskading bare fordi eg ikkje ville noen skulle se det. Eg blir veldig fort sur eller lei meg, men eg skjuler det alltid med eit smil. Ein smil som alle tror på fordi eg har lært meg alltid å smile. Det er når eg smiler eg har det verst men det er når eg ikkje smiler at alle plutselig «bryr seg». Hva i alle dager skal eg gjøre?? Eg trenger seriøst hjelp!

 • supportjenta1 ett år siden #1

  Hei!
  Jeg kjenner meg inn i det å ikke ha ekte venner i det hele tatt. Jeg har vært ensom en lang periode der jeg følte at jeg ikke hadde venner og ingen av dem jeg "noen ganger" var sammen med (på skolen det meste) føltes ikke som mine venner. Jeg har også hatt tanker om å ville dø, men heldigvis ikke drevet med selvskading for jeg hadde en voksen person jeg kunne snakke med alt til (nå er det jo ikke aktuelt fordi vi dro hver våre veier...)

  Du er veldig sterk som prøver å kjempe deg gjennom det verste med et smil! Jeg tror ikke jeg hadde klart det. Det er noe som heter "fake it till you make it". Da smiler du hver dag, helt til det føles ekte, finner noe positivt som gjør at du smiler.
  Noen ganger kan det hende det ikke strekker til, og du bare klarer ikke mer. Kanskje har du for mye negativt i hverdagen din som gjør at smilet ditt forsvinner, eller at du ikke klarer å være positiv lenger. Jeg kjenner ikke deg, og jeg vet ikke om du trenger hjelp, det må du kjenne på selv. Du kan oppsøke hjelp hos helsesykepleier, psykolog, hvis du har en sosiallærer på skolen din er hun for eksempel en god ressurs til å hjelpe med venneproblemet ditt.

  Jeg håper inderlig at du får hjelp! Lykke til:)
  Klemmer